19.03.2017,  11:03:39 | 0 comentarii | 372 vizualizari
La „Românaşul vesel” / S-au auzit „Glasuri de argint”
de Ziarul Vaii Jiului
Sâmbătă după-amiază, la restaurantul „Românaşul vesel” a avut loc un recital al solistei Ileana Berki alături de grupul „Glasuri de argint” şi Leo Cosma.
 
Spectacolul, organizat şi pus în scenă de îndrăgita solistă, i-a avut ca protagonişti de membrii grupului „Glasuri de argint” – de la grădiniţa la ultimul an de liceu –, pe care îi coordonează cu dăruire doamna Ileana, şi a fost dedicat mamelor şi bunicilor. Chiar dacă la început au fost emoţii, acestea s-au estompat atunci când micuţii artişti au luat microfonul, doamna asigurându-i că este alături de ei.
Preţ de trei ore şi publicul a fost emoţionat şi totodată încântat de fiecare interpretare, glasurile de argint – Alexandra Butnaru, Sergiu Pârvulescu, Răzvan Nicolae Fara, Larisa Maria Nicuţa, Alexia Dreghici, Iasmina Brădăţan, Daria Selaje, Anastasia Selaje, Maria Ilieş, Andreea Ursu, Patricia Buraga, Matei Şchiopu, Alexandra Dabija, Anca Baltac, Roxana Iliescu, Andrei Huluţă şi Dalia Dobre (pe care aţi putut-o urmări la „Vocea României Junior”) - făcând sala să răsune de aplauze. 
Întregul spectacol a fost o adevărată delectare, motiv pentru care nu putem spune decât: „Mulţumim, Ileana Berki! Mulţumim, Glasuri de argint!”.
Daniela FILIMON

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter