19.03.2017,  11:07:41 | 1 comentariu | 1205 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Vulcan / Trebuie sa iasă ca la carte
de Gheorghe OLTEANU
Incredibil de repede avansează lucrările din centrul vechi al Vulcanului. Muncitorii angrenaţi în operaţiunile de reparare capitală a trotuarelor se apropie pe zi ce trece de punctul final propus să fie atins la sfârşitul acestei luni.
 
Reluate în urmă
cu vreo două săptămâni şi ceva, lucrările de reabilitare a trotuarelor de pe strada Nicolae Titulescu, porţiunea cuprinsă între liceu şi biserica ortodoxă din centrul vechi, au mers şnur. Pentru cineva neavizat, viteza cu care se munceşte este ceva incredibil. Dar, pentru muncitori şi pentru cei care-i coordonează,  treaba asta este ceva firesc, cuprins în graficul de desfăşurare a lucrărilor. Mai ales că, odată încheiate pe trotuarul sudic, ele se vor relua pe cel nordic. Pe acelaşi tronson.
 
Sâmbătă, echipa
de muncitori care le pregăteşte terenul de lucru celor care-i urmează decoperta betonul vechi şi scotea bordurile de lângă blocul din vecinătatea bisericii cu hramul „Duminica Orbului”. În faţa blocului în care, pe vremuri, au funcţionat alimentara veche, cofetăria şi magazinul de confecţii, coordonatorul de lucrări şi câţiva colaboratori ai lui studiau proiectul şi îl puneau de acord cu ceea ce exista pe teren. În acest loc trotuarul este mai lat, iar măsurile şi măsurătorile suplimentare îşi au rostul lor, fiindcă se vrea ca totul să iasă ca la carte.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (1 )Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter