19.03.2017,  11:16:57 | 0 comentarii | 333 vizualizari GALERIE:     FOTO    
De la / Subfiliala „Valea Jiului” a A.N.C.M.R.R. „Alexandru Ioan Cuza”
de Ziarul Vaii Jiului
Sâmbătă, 18 martie a.c., s-a desfăşurat la Petroşani Adunarea Generală de bilanţ şi pentru alegeri a subfilialei „Valea Jiului” a A.N.C.M.R.R. „Alexandru Ioan Cuza” - asociaţie  reprezentativă a  cadrelor militare în rezervă şi în retragere - pensionari militari. 
Recunoaşterea  reprezentativităţii, creşterea prestigiului şi respectul de care se bucură asociaţia   şi pe plan local, în Valea Jiului, este ilustrată şi de participarea la această activitate a primarilor municipiilor Vulcan şi Petroşani - Gheorghe Ile, respectiv Tiberiu Iacob-Ridzi, precum şi a comandantului Centrului Militar Judeţean Gorj.
Darea de seamă, programul de activităţi şi raportul comisiei de cenzori au fost aprobate în unanimitate de participanţi. Dintre principalele activităţi prevăzute pentru acest an, amintim participarea la sărbătorile naţionale precum şi la Congresul Internaţional al Vânătorilor de Munte ce se va desfăşura - având asigurări de sprijin substanţial din partea primăriei Petroşani, după cum sublinia primarul municipiului.
În Biroul Subfilialei au fost realeşi în funcţiile de preşedinte col.(r.) Constantin Fulga, secretar col.(r.) Virgil Sanda, vicepreşedinţi col.(rtr.) Ioan Leviţchi, col.(rtr.) Ioan Lukacs,  col.(rtr.) Adrian Ronai - purtător de cuvânt -, iar ca nou aleşi col.(rtr.) Ioan Şerban - vicepreşedinte -,  cpt. (r.) Gheorghe Ile, mr.(r.) Gelu Marc, plt.adj.pr. (r.) Sorel Duşa – membri.
La finalul activităţii, ing. Bujor Bogdan, autorul lucrării „Cărbunele - ultima falie” - recent lansată - a făcut o amplă şi interesantă prezentare a lucrării , pe care o apreciem ca fiind de o deosebită importanţă documentară.
S-au acordat autografe, iar participanţii au socializat benefic.
Purtător de cuvânt al A.C.M.R.R. „Valea Jiului”
 col. (rtr.) Adrian RONAI


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter