19.03.2017,  11:21:13 | 0 comentarii | 1330 vizualizari
Cătălin Ionică (Cetate Deva): „Vreau să ajung în cel mai scurt timp în prima ligă”
de Loredana JUGLEA
La 20 de ani Cătălin Ionică, fost jucător al Jiului, s-a integrat perfect la echipa din Liga a III-a, Cetate Deva, în care a fost aproape integralist. Fotbalistul stă pe cai mari şi visează la o echipă de Liga I.
 
CSM Jiul Petroşani este pe cale să facă la vară primii bani din transferul unui fotbalist. Dacă jucătorul Cătălin Ionică va fi păstrat, atunci Cetate Deva va fi nevoită să plătească pentru el. Şi sunt mari şanse ca Ionică să rămână pentru că s-a integrat foarte bine la gruparea de sub Cetate. 
„Cu excepţia a două meciuri, am fost titular în toate partidele ca fundaş dreapta. Am fost crescut la Jiul, unde baza fotbalului mi-a dat-o Cristian Tâlvescu, iar Cosmin Kanduth şi Marin Tudorache m-au aşezat pe teren. A fost o perioadă frumoasă pentru mine la Jiul, iar acum am o alta la Deva. Aici avem mari şanse la promovare, mai ales după victoria din etapa trecută. La Târgu Jiu am intrat în minutul 20, după ce fundaşul de la noi şi-a dat autogol. A ieşit bine pentru noi”, spune fotbalistul. Acesta are planuri îndrăzneţe şi nu le ascunde pentru că el crede în ele. Doar din Vale au plecat spre fotbalul mare Militaru, Pintilii, Bicfalvi sau Nicandro. Aşa că are şi Cătălin şansa lui. „Ca orice jucător este normal să am şi eu planuri de prima ligă. Îmi doresc să joc oriunde în prima ligă şi voi face totul pentru a-mi atinge obiectivul. Şi asta în cel mai scurt timp posibil”, a spus fotbalistul din Valea Jiului.

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 3 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter