21.03.2017,  13:06:54 | 0 comentarii | 690 vizualizari
A decis instanţa, şi aşa a rămas: Serviciul de executare silită din Primăria Petroşani va avea fond de stimulente
de Alina PIPAN
Primăria Petroşani va trebui să constituie fondul de stimulente la nivelul Serviciului Urmărire, Încasare şi Executare Silită Impozite şi Taxe Locale, în sumă de 26.885 lei. 
 
În anul 2014 Cornel Ragea, angajat al acestui serviciu, a solicitat instanţei obligarea instituţiei Primarului Petroşani, în calitate de ordonator principal de credite, de a propune Consiliului Local aprobarea constituirii fondului pentru acordarea stimulentelor prevăzute de art. 227 din OG 92/2003. Tribunalul Hunedoara a respins acţiunea, dar recursul a fost admis prin decizie civilă de către Curtea de Apel Alba Iulia, care a dispus casarea hotărârii şi trimiterea cauzei spre rejudecare la instanţa de fond. Printr-o sentinţă civilă din 2016 Tribunalul Hunedoara a admis în parte acţiunea obligând Primarul municipiului Petroşani să propună Consiliului Local Petroşani aprobarea constituirii fondului de stimulente şi să aprobe plata acestora începând cu luna mai 2009 şi până în data de 31.12.2010, dar să şi includă stimulentele în salariile de bază în conformitate cu prevederile Legii 285/2010 şi plata acestora începând cu 01.01.2011. Deşi primăria a formulat recurs, decizia a rămas definitivă şi irevocabilă.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter