23.03.2017,  16:08:41 | 0 comentarii | 1771 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Primarul Iacob-Ridzi / A dat startul curăţeniei de primăvară
de Corneliu BRAN
Zeci de angajaţi din primărie au fost mobilizaţi joi dimineaţa de firma care se ocupă de curăţenia municipiului şi de directorul executiv din primărie, Daniel Vişan, la o acţiune de curăţenie pe strada Independenţei, una dintre cele mai mari străzi din Cartierul Aeroport.
 
Muncitorii s-au ocupat de curăţenie, de văruirea copacilor, de toaletarea frunzelor şi ramurilor şi de aspirarea frunzelor uscate rămase din toamna trecută, graţie celor două aspiratoare industriale puse la bătaie de cei ce au organizat acţiunea.
Prezent la faţa locului şi stând lângă muncitori preţ de aproape jumătate de oră, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi a declarat: „Am început curăţenia de primăvară pe străzile, parcurile şi cartierele Petroşaniului, pentru că ne permite vremea. Am început cu strada Independenţei, urmează să intrăm şi pe Oituz, Aviatorilor din Aeroport, după care mergem pe zona de centru, Parcul Central şi în zona de Nord. În fiecare primăvară avem această acţiune de curăţenie generală, cum e normal, prin care curăţăm trotuarele, străzile, zonele verzi, toaletăm şi văruim copacii, plantăm flori şi aşa mai departe. Firma care face curăţenie stradală s-a dotat anul acesta cu două noi aspiratoare, care sunt foarte bune pentru frunze şi nisip”. Jurnaliştii prezenţi i-au spus primarului că văd oamenii firmei la curăţenia stradală, care fac o treabă excelentă, dar văd mai puţini locatari din blocurile din zonă care să sprijine acţiunea, în fond fiind vorba de cartierul lor. „Poate acum nu sunt, dar să ştiţi că în general sunt destui petroşeneni care fac curăţenie în zona blocurilor lor. Chiar aici, pe strada Independenţei, este un domn, Deneş parcă se cheamă, care iese constant la astfel de acţiuni, cosind iarba din proprie iniţiativă şi curăţă zona, ceea ce m-a făcut să mă gândesc să-l şi premiem, fiind un foarte bun exemplu de spirit civic şi gospodăresc pentru toată lumea. Zona verde de lângă blocul unde locuieşte acest om arată extraordinar, arată practic ca un mic parc. Deci, un semn clar că există şi cetăţeni minunaţi, iar exemplul lor trebuie urmat”, a declarat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 3 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter