27.03.2017,  16:24:45 | 0 comentarii | 1952 vizualizari
Vulcan / Se poate şi fără accidente rutiere
de Gheorghe OLTEANU
Informaţia de bază ar fi aceea că, în lunile februarie şi martie, până la data de astăzi, în Vulcan nu a avut loc niciun eveniment rutier major. Desigur, este vorba, în primul rând, de gradul de prevenţie de care au dat dovadă conducătorii auto, dar nu trebuie deloc neglijată nici acţiunea specială iniţiată pe către poliţiştii vulcăneni de la Rutieră, în ultima decadă a acestei luni, pentru reducerea riscului rutier.
 
Acţiunea s-a desfăşurat
în intervalul 20-26 martie, pe arterele intens circulate ale localităţii, nefiind, însă, neglijate nici străzile din cartiere sau drumurile lăturalnice. Cu această ocazie, au fost reţinute cinci permise de conducere pentru depăşiri neregulamentare sau în zone în care această manevră este interzisă. Au fost sancţionaţi, desigur, tot cu reţinerea permisului de conducere, şi şoferii care nu le-au acordat prioritate pietonilor sau colegilor lor de trafic care aveau acest drept.
 
Cele nouă certificate
de înmatriculare au fost luate, temporar, de la posesorii lor îndeosebi din motive care ţin de starea în care erau autovehiculele. Au fost vizate îndeosebi cele care aveau montate, la sistemul de iluminat, becuri neomologate şi cele cărora pro­prie­tarii le aplicaseră folii neomologate la geamurile laterale.
Desigur, nu au fost trecute cu vederea lipsa inspecţiei tehnice anuale, defecte tehnice la sistemele de frânare şi de direcţie, acestea din urmă fiind constatate de către inspectorii RAR care i-au însoţit pe poliţişti. Au fost aplicare 62 de amenzi contravenţionale în valoare de 7.960 de lei. Cea mai mică amendă aplicată a fost de 290 de lei, iar cea mai mare a ajuns la 1.305 lei.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter