28.03.2017,  11:31:42 | 0 comentarii | 564 vizualizari
Petroşani / Contract nou pentru serviciile de telefonie
de Alina PIPAN
Primăria Petroşani intenţionează să achiziţioneze servicii de telefonie fixă pentru 19 linii telefonice principale, 17 pentru voce, o linie pentru serviciul Tel Verde şi o linie de fax.
 
La sediul primăriei sunt 4 centrale telefonice, un fax, linia primarului, linia directorului economic, linia secretarului, linia relaţiilor publice, şi cea de tel verde. Două centrale telefonice sunt la Impozite şi Taxe, una la apărare civilă, la bibliotecă, muzeu, evidenţa populaţiei, Poliţia locală, la veteranii de război, una la CNIPT.
De asemenea, se doreşte încheierea unui linii telefonice fixe pentru a face legătura cu numerele formate din trei cifre. Contractul va fi încheiat pentru 12 luni. Administraţia locală ştie exact ce vrea de la noul contract cu viitorul furnizor, anume: 300 de minute gratuite către orice reţea de telefonie fixă şi mobilă, dar şi minute nelimitate în reţea.
Operatorul va trebui să asigure acoperire la nivel teritorial de 85 la sută din suprafaţa ţării şi acoperire internaţională. Numerele de contact ale primăriei vor rămâne aceleaşi, iar operatorul care va depune oferta cea mai bună şi va câştiga contractul va trebui să asigure şi 10 telefoane de birou. 


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter