02.04.2017,  16:30:16 | 0 comentarii | 1742 vizualizari
Fondurile sunt asigurate / Olimpiadele pot începe
de Alina PIPAN
Consiliul Judeţean Hunedoara a aprobat în ultima şedinţă alocarea fondurilor necesare desfăşurării olimpiadelor şcolare.
 
De fapt, consiliul judeţean acoperă doar o parte din suma necesară desfăşurării acestor concursuri. Conform Legii Educaţiei Naţionale nr.1/2011, asigurarea fondurilor necesare organizării şi desfăşurării olimpiadelor şcolare şi a concursurilor şcolare etapa judeţeană se face de către consiliul judeţean. Astfel, s-au alocat 30.000 lei de la bugetul propriu al judeţului. Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara a cerut încă din luna ianuarie asocierea cu Consiliul Judeţean Hunedoara în vederea realizării în comun a concursurilor şi olimpiadelor şcolare etapa judeţeană ce se vor desfăşura în cursul anului 2017.
Efectuarea cheltuielilor ocazionate de derularea proiectului urmează să se facă cu respectarea procedurilor legale. Din suma totală de 54.000 lei solicitată pentru efectuarea cheltuielilor aşa cum sunt ele prezentate în adresa menţionată de mai sus, se va aloca suma de 30.000 lei având în vedere încadrarea în posibilităţile bugetare pe anul 2017.

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter