03.04.2017,  13:05:59 | 1 comentariu | 706 vizualizari
Trei posturi scoase la concurs la Primăria Petroşani
de Alina PIPAN

Primăria Petroşani organizează concurs pentru ocuparea unui post de inspector cls. I, gradul profesional asistent - la Biroul autorizare şi avizare, un post de consilier cls. I, gradul profesional principal - la Biroul cadastru, registru agricol, şi inspector, cls. I, gradul profesional principal, din cadrul Compartimentului Investiții.

Condiţii specifice de participare la concurs pentru postul de inspector cls. I, gradul profesional asistent la Biroul autorizare şi avizare sunt necesare studii universitare absolvite cu diplomă de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 1 an.

Concursul se va organiza la sediul primăriei, str. 1 Decembrie 1918, nr. 93 şi constă în proba scrisă în data de 16.05.2017, ora 10. Dosarele de înscriere la concurs se depun în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a III-a, la Registratura Primăriei Municipiului Petroşani, respectiv 03.04.2017, până în data de 24.04.2017, ora 16.

Condiţii specifice de participare la concurs pentru postul de consilier cls. I, gradul profesional principal Biroul cadastru, registru agricol sunt: studii universitare absolvite cu diplomă de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor inginereşti; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 5 ani.

Concursul se va organiza la sediul Primăriei Municipiului Petroşani, str. 1 Decembrie 1918, nr. 93 şi constă în proba scrisă în data de 09.05.2017, ora 10, data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs se depun în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a III-a, la Registratura Primăriei Municipiului Petroşani, respectiv 03.04.2017, până în data de 24.04.2017, ora 16.

Condiţii de participare la concurs inspector, cls. I, gradul profesional principal, din cadrul Compartimentului investiții sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe inginerești; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 5 ani.

Concursul constă în 3 etape succesive: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă, interviul.

Concursul se va organiza la sediul Primăriei Municipiului Petroşani, str. 1 Decembrie 1918, nr. 93 şi constă în proba scrisă în data de 09 mai 2017, ora 10, data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere pot fi depuse la registratura Primăriei Municipiului Petroşani din data de 03.04.2017, până în data de 24.04.2017, ora 16.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la compartimentul resurse umane et. 2, cam. 27.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (1 )Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter