05.04.2017,  12:40:42 | 0 comentarii | 2092 vizualizari
Un lupenean de 17 ani, / Spaima Timişoarei
de Alina PIPAN
Mânat de nevoia de aventură, un adolescent de 17 ani a fugit dintr-un centru de plasament din Lupeni la Timişoara.
 
Cum fără bani nu se poate trăi nici în capitala Banatului, adolescentul s-a apucat de furat. Preţ de câteva săptămâni i-a mers. Până într-o marţi (3 ceasuri rele…), când a fost reţinut. Prilej cu care poliţiştii au aflat că era dat în urmărire naţională. 
Ultima infracţiune o comisese la 2 aprilie. Profitând de faptul că un autoturism nu era asigurat şi avea cheile în contact, lupeneanul nostru l-ar fi condus pe drumurile publice (deşi nu poseda permis de conducere). Extinzând cercetările, polițiştii au stabilit că în noaptea de 2 spre 3 martie ar fi pătruns, prin efracție, într-o societate comercială din Timişoara, iar din interior ar fi sustras produse în valoare de 5.000 de lei.
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi furt calificat. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă Timiş. Polițiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter