10.04.2017,  08:31:39 | 1 comentariu | 1312 vizualizari
Trei posturi scoase la concurs la Primăria Vulcan
de Alina PIPAN

Primăria Vulcan organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează: Inspector, clasa I, grad profesional debutant – Serviciul Impozite şi Taxe; Inspector, clasa I, grad profesional principal – Birou Financiar Contabilitate; Consilier, clasa I, grad profesional superior – Birou Proiecte cu finanţare internaţională, dezvoltare locală;

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:
 

Inspector, clasa I, grad profesional debutant: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice;

Inspector, clasa I, grad profesional principal: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice; vechime în specialitatea studiilor necesare: minimum 5 ani.

Consilier, clasa I, grad profesional superior: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor inginereşti; vechime în specialitatea studiilor necesare: minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

26 aprilie 2017, ora 16:00: termenul limită de depunere a dosarelor;

08 mai 2017, ora 11:00: proba scrisă;

11 mai 2017, ora 11:00: proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Vulcan din Vulcan, str. Mihai Viteazu nr.31, Județul Hunedoara, telefon 0254/570.340, interior 217.

 Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (1 )

#1 maria10.04.2017,  19:23:11
posturile scoase la concurs sunt ocupate de mult. Domnule primar nu va mustra constiinta când vedeti cum distrugeti orasul? Apa curge pe trotuar in fata postei - ar trebui sa va fie facturata dumneavoastra personal. Politia locala nu exista in si pentru interesul cetatenilor - sunt platiti sa se joace pe telefon in poarta primariei si sa mearga cu masina institutiei pana la cabana valcan. De ce nu merg pe jos (ii dor piciaorele) in cartierelere unde sunt probleme, sa vada masinile parcate pe spatiile verzi si multe altele. Chiar nu va intereseaza ce lasati in urma dumneavoastra in acest oras.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter