12.04.2017,  19:07:32 | 0 comentarii | 424 vizualizari
Şi Vulcanul / Ţine aproape, în continuare, de Asociaţia de Voluntariat “Pollicino” din Petroşani
de Gheorghe OLTEANU
„Ţinând cont de faptul că sunt copii cu dizabilităţi care necesită suport psihopedagogic, socializare şi petrecerea timpului liber, activităţi civice şi educative, sprijin pentru o mai bună reintegrare familială, că aceşti copii au beneficiat de serviciile centrului social şi colaborarea cu această fundaţie a fost una bună, considerăm oportună aprobarea Convenţiei de Parteneriat cu Asociaţia de Voluntariat <> Petroşani”.
 
Vorbele de mai sus
îi aparţin primarului Gheorghe Ile şi apar la sfârşitul “Expunerii de motive a proiectului de hotărâre pentru aprobarea Convenţiei de Parteneriat cu Asociaţia de Voluntariat <> Petroşani”. Propunerea de aprobare a convenţiei s-a făcut pe considerentul că există “solicitări din partea populaţiei nevoiaşe, plus contextul economic actual al Văii Jiului”. Centrul de zi este susţinut financiar de către Comitato Pollicino Belluno din Italia, de către Consiliul Local al municipiului Petroşani şi de către consiliile locale din localităţile de domiciliu ale beneficiarilor.
 
În prezent, 
Vulcanul are trei copii care sunt beneficiari ai serviciilor acestui centru petroşenean, iar colaborarea lui cu primăria vulcăneană datează din 2009. La centru, a cărui capacitate este de cincisprezece locuri, copiii beneficiază de condiţii optime de petrecere a timpului liber şi de comunicare cu exteriorul, trei mese pe zi şi de alte condiţii în funcţie de tipul de servicii de asistenţă sociale acordate. Proiectul de hotărâre a devenit hotărâre în toată regula prin votul în unanimitate al consilierilor locali vulcăneni.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter