19.04.2017,  12:31:48 | 0 comentarii | 1284 vizualizari
Până la primele roade ale învățământului dual, Dräxlmaier caută din nou angajați pe piața muncii
de Alina PIPAN

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu, a avut astăzi, 19 aprilie, o întâlnire cu reprezentanții S.C. DAR Dräxlmaier Automotive S.R.L. Practic, investitorii cer ajutorul autorităților pentru a atrage mai eficient forța de muncă. Reprezentanții S.C. DAR Dräxlmaier Automotive S.R.L. și-au prezentat oferta de locuri de muncă pentru sediul din Hunedoara.
În momentul de față, investitorul german caută să angajeze urgent 150 de persoane, cu studii medii. Specializarea acestora se va face la locul de muncă. Oamenii vor fi trimiși la Timișoara pentru specializare, angajatorul fiind cel care le va asigura atât cursurile, cât și cazarea, masa și diurna.

Dräxlmaier este unul dintre susținătorii învățământului dual care se va implementa în anul școlar ce urmează. Este șansa ideală de a-și pregăti angajații pe viitor. Și în momentul de față firma are încheiate contracte de sponsorizare cu licee de profil din județ, oferind locuri de muncă tinerilor, dar nevoia de noi angajați persistă.

Hunedorenii care își caută un loc de muncă pot să își lase CV-urile la Compartimentul de Resurse Umane din cadrul Primăriei Hunedoara, de luni până joi, între orele 7:30–16:00 și vineri, între orele 7:30–13:30.

De asemenea, reprezentanții S.C. Dräxlmaier primesc CV-uri și la sediul societății, precum și prin intermediul site-ului https://ro.draexlmaier.com, prin completarea unui formular, care poate fi găsit la secțiunea Cariere.

În momentul de față, societatea are 1.700 de angajați, iar pentru anul următor se preconizează scoaterea pe piață a încă 1.000 de locuri de muncă pentru hunedoreni.

 


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter