20.04.2017,  16:57:17 | 6 comentarii | 4675 vizualizari
Lipsa unui BVC dăunează grav sănătăţii CEH. Senatorul PSD Resmeriţă: „Lipsa unui Buget de venituri şi cheltuieli este un act criminal al consiliului de administraţie, al preşedintelui şi al celor care sunt acolo!”
de Corneliu BRAN
• Nistore, fă-i ceva prietenului Purcaru, preşedintele CA al CEH: dă-l jos de unde l-ai cocoţat!
 
Săptămâna trecută am avertizat că zilele lui Stamin Purcaru sunt numărate. Cele în fruntea Consiliului de Administraţie al Complexului Energetic Hunedoara, că celelalte i le dorim fără număr, ca să aibă timp să-şi numere agoniseala de pe urma lemnului şi fierului ş.a. Din nou ZVJ a avut dreptate, furnizând în premieră o ştire importantă. Dacă nu ne credeţi citiţi mai jos.
Joi, 20 aprilie, a avut loc o conferinţă de presă furtunoasă susţinută de senatorul PSD Cristian Resmeriţă. Chiar dacă în ceasul al treisprezecelea, Resmeriţă a atacat dur Consiliul de Administraţie (CA) al CEH şi conducerea CEH. Nu a scăpat nici şmecherul de Stamin Purcaru, fost pedist, actual pesedist, preşedintele CA al CEH. Conform senatorului Resmeriţă, Purcaru este un preşedinte de CA care nu face nimic, doar freacă babaroasele şmecheriei şi indeciziei administrative. Se face că munceşte mai rău ca Dinescu la TVR la Revoluţie. Astăzi desfiinţează posturi de director adjunct, mâine e întrebat de serviciul soţiei, brusc reînfiinţează posturile de director adjunct. Şi, normal, chestiunea serviciului consoartei dispare ca o ploaie de vară… Că de aia a fost numit de PSD acolo, să-şi aranjeze ploile de familie, nu?! Tupeul e tipic de pedist: întrebat de cât umflă, Purcaru îţi ţuguie buzele şi nu spune. Întrebat de obiectul muncii, dacă prestează ceva pentru salvarea mineritului, Purcaru îşi bagă mâna în buzunarul vorbiri şi freacă până la muţenie pixul răspunderii. Înţelepciunea populară ne învaţă că e recomandabil să te fereşti de câinele mut, că ăla te muşcă pe furiş, când nu te aştepţi. Nu ştiu dacă senatorul Resmeriţă s-a împărtăşit din această înţelepciune populară, şi de aceea a ieşit la atac, dar important e că a făcut-o.
Până una-alta, un lucru e clar: PSD-ul a pus în deplină cunoştinţă de cauză doi pedişti (botezaţi de circumstanţă în apa roşie a PSD-ului) în fruntea bucăţilor energiei şi mineritului, pe Vişan şi Purcaru. Acum tot PSD-ul se vaită că s-a urcat purceaua în pom şi nu mai ascultă comandă de la partid. Bravo, băieţi, dar când i-aţi pus aţi ştiut că sunt pedişti şi sunt predispuşi la chestiuni din acestea. Şi în timpul acesta oameni de calitate ai PSD-ului sunt ţinuţi pe tuşă, pensionaţi cu de-a sila, hăituiţi, batjocoriţi, nebăgaţi în seamă… Mă refer la cei care sunt adevăraţi profesionişti din CEH…
Domnule Purcaru, cât o să mai staţi la încasare în fruntea CA al CEH? Mi-e tare teamă că în acest stil de conducere să nu fiţi schimbat cu deşteptul şi competentul de Melczer… Dar de ce nu? Domnul senator Resemriţă îl laudă, pe ici, pe acolo, prin părţile esenţiale… (M. BOBOC) 
 
Mii de angajaţi ţin în spate zeci de mii de oameni
Pentru prima dată după multă vreme un politician din Valea Jiului aflat în barca puterii, şi nu orice politician, ci un senator din Parlamentul României, spune cu subiect şi predicat că mai multe lucruri nu sunt în regulă la această entitate economică, Complexul Energetic Hunedoara (CEH) de care depind în momentul de faţă circa 20.000 de suflete din Vale şi din judeţ! Mai mult, pentru prima dată, vedem un senator PSD care lansează un atac dur şi realist către membrii Consiliului de Administraţie al CEH, dar şi un senator al României care se plânge că la interpelările şi întrebările concrete puse a primit de la ministru de resort (din cadrul ALDE), „răspunsuri la mişto”! Deoarece este clar că e un subiect arzător, dar corect spus şi fără limbaj suburban, credem că e normal să redăm exact ce a spus senatorul fără să intervenim pe text, astfel încât la dumneavoastră să ajungă corect informaţia. Redăm cele mai importante pasaje legate de acest subiect.
„În perioada de aproape patru luni de zile de când sunt senator, una dintre preocupările mele cele mai importante a fost situaţia CEH. Să ştiţi că nu doresc să critic pe nimeni şi nici nu doresc să laud pe nimeni, mai ales că tocmai au fost şi Paştile. Pur şi simplu, doresc să facem o analiză la ce se întâmplă cu CEH, deoarece cetăţenii, angajaţii şi familiile lor, trebuie să ştie pe ce poziţii se află (...). Un om care lucrează la mină ţine cel puţin o soţie sau un copil în spate, şi atunci cei 5.000-6.000 de oameni care mai lucrează ţin aproape 20.000 de oameni în spate, 20.000 de oameni care depind încă de CEH, plus alte probleme ce rezultă legate de termoficare şi aşa mai departe”. 
 
Răspunsuri ministeriale la mişto. Ce mişto… conducerea CEH nu are niciun indicator de performanţă
„Am făcut o serie de interpelări către ministrul Energiei, domnul Petcu. Din start vă spun că nu doresc nici să-l laud, nici să-l critic, însă răspunsurile pe care mi le-a dat, sub semnătura dânsului - nu ştiu, dar cred că sunt făcute de altcineva!, frizează ridicolul. Chiar dacă suntem într-o alianţă la guvernare cu ALDE, să ştiţi că eu, senator PSD, nu pot fi de acord cu astfel de răspunsuri şi cu ceea ce ne spun dânşii. Nu am adus hârtii cu mine azi, pentru că totul este în format electronic, există şi pe site-ul Senatului la întrebări şi răspunsuri (toate cele trei răspunsuri pe care le-am primit de la ministrul Petcu). Vreau să scot însă în evidenţă faptul că ministerul şi Consiliul de Administraţie NU îşi asumă nimic! Vreau să discutăm puţin mai târziu şi de CA, dar şi de conducerea complexului energetic, dorind nu să critic, ci să scot în evidenţă nişte chestiuni.
Am pus nişte întrebări referitoare la indicatorii de performanţă ai conducerii CEH. Mie mi se pare normal, ca atunci când conduci trebuie să ai nişte obiective. Nu ştiu, când eşti primar trebuie să asfaltezi o stradă sau să faci ceva util pentru oraş, dacă ai un cotidian sau un săptămânal ai nişte obiective. Toţi avem nişte obiective în faţă. Mi s-a dat un răspuns la mişto, din care îmi dau seama că nu există niciun fel de indicatori de performanţă la conducerea CEH. 
Am pus întrebări cu privire la Programul de restructurare şi reorganizare al CEH. Ştiţi toţi din mass-media că toată lumea vorbeşte de reorganizarea complexului, de disponibilizări... Oamenii se întreabă dacă primesc acele sume de disponibilizare sau nu. Uite, vă arăt şi vă invit să vă uitaţi pe site, Programul de restructurare şi organizare este un răspuns dat de ministru în şapte rânduri! Eu cred că de foarte multe ori ne îndreptăm atenţia şi spre nişte ţinte false. Poate că sunt nişte oameni care nu pot să facă, în condiţiile în care e un ministru atâta de slab care acceptă să semneze astfel de răspunsuri cu planul de reorganizare, în care-mi spune că singurul lucru, în termen de 60 de zile de la numire, directorii executivi, numiţi de către Consiliul de Administraţie, trebuie să prezinte un plan de management. Să nu se supere nimeni, dar domnul director este de vreo şase luni, CA este deja de vreo două luni de zile... Încă o dată, nu doresc nici să-i critic, nici să-i laud, dar trebuie să avem un plan, fără niciun fel de supărare!”. 
 
La Mintia, gaz în loc de cărbune. De ce trebuie Melczer şi Stănescu să pupe mâna ZVJ
„Am întrebat şi eu despre ultimele numiri, care este clar că au fost făcute forţat. Mi s-a dat un răspuns din nou la mişto! Dar nu este asta o problemă. Rezolvarea problemelor de mediu a fost o altă problemă ce am pus-o. Din câte ştiţi, Termocentrala Mintia este la un singur termen de judecată, având posibilitatea de a fi oprită. Vina este una colectivă, a tuturor celor care au condus CEH şi nu trebuie să dăm vina nici pe cel care conduce în momentul de faţă, sau cei care conduc, în totalitate fiind vinovată toată lumea care a fost la conducere de-a lungul timpului (mai puţin Nicolae Drăgoi, ca să nu aruncăm cu ouă stricate şi în puţinii oameni capabili ai mineritului – n.r.). Ştiţi însă ce este dezolant pentru noi în răspunsul primit? Îmi spune ministrul că pentru a se conforma la cerinţele de mediu se doreşte să se facă un grup electric în cadrul SE Deva, adică la Mintia, care să funcţioneze pe gaz natural. Este prima informaţie certă că la Mintia se doreşte să se facă un grup pe gaz metan. Ştiţi ce înseamnă asta? Că n-o să aibă unde să mai meargă cărbunele din Valea Jiului! Într-adevăr, cineva mi-a zis acum în sală că este pe o perioadă temporară şi, într-adevăr, ministrul spune că această durată temporară este de aproximativ 36 de luni. Deci, trei ani! Eu vin cu o întrebare: unde vom duce cărbunele din Valea Jiului în această perioadă? O perioadă aproximativă, care se poate face cinci ani, şapte ani de zile sau cine ştie cât... Vedem că sunt probleme şi aici se discută şi de Paroşeni, care are în proporţie de 96% desulfurarea rezolvată, iar aici în răspuns se scrie de 92%, lucru pe care l-am şi subliniat. Aici, spre norocul nostru, deşi am mai spus şi lucruri care nu i-au convenit directorului general, este faptul că a reuşit să plătească TVA-ul la lucrarea ce se face la Paroşeni – aici trebuie să laud, nu ştiu cum a plătit, probabil că în ianuarie a vândut bine energia (Dacă intra în insolvenţă după cum au cerut în cor Bogdan Stănescu, Melczer şi Sindicatul „Muntele” mai aveau parte de acest succes? Desigur că nu; de aceea Melczer trebuie să pupe mâna, simbolic bineînţeles, Sindicatului „Noroc Bun” şi „Ziarului Văii Jiului” care au militat pentru neintrarea în insolvenţă; cinste şi magistraţilor de la Tribunalul Hunedoara care le-a respins cererea de insolvenţă, salvând astfel Valea Jiului - n.r.). Un lucru pozitiv ce trebuie scos în evidenţă, ceea ce e bun e bun, ceea ce nu e bun trebuie spus. Faptul că a plătit acel TVA este o chestiune foarte bună şi faptul că se negociază cu acea societate care face investiţia să se continue lucrările la desulfurare este iarăşi foarte bine!”.
 
Un succes al pe(se)distului Purcaru: absenţa BVC-ului 
„Am întrebat şi Consiliul de Administraţie de la CEH ce face, pentru că eu nu cred că trebuie să facă doar directorul general treabă, trebuie să facă toată lumea. Şi am pus nişte întrebări referitor la activitatea CA. Prima întrebare pe care am pus-o a fost legată de bugetul de venituri şi cheltuieli, deoarece consider că este primul lucru pe care CA trebuie să-l facă. Ei bine, în momentul de faţă vreau să vă spun că ministrul ne spune clar că până în momentul de faţă CA al CEH NU A TRIMIS ACŢIONARIATULUI NICIUN BVC pe anul 2017! Eu, din câte ştiu, cei care sunt numiţi în momentul de faţă, preşedintele CA, domnul Purcaru chiar a făcut parte din alte consilii de administraţie, a mai fost chiar şi preşedinte şi mi se pare un lucru destul de periculos faptul că în luna mai (suntem aproape) să nu ai nici măcar o schiţă a bugetului de venituri şi cheltuieli (BVC) şi consider că LIPSA BVC ESTE UN ACT CRIMINAL AL CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE, AL PREŞEDINTELUI ŞI AL CELOR CARE SUNT ACOLO! Nu ştiu cum au fost cei de dinainte, au fost mai buni, au fost mai răi, nu ştiu cum sunt ăştia, dar nu e în regulă. 
De asemenea, vreau să vă spun că am mai întrebat ce face CA al CEH şi mi s-a spus aşa: că acest CA va elabora o propunere pentru componenta de administrare a Planului de Administrare în vederea realizării indicatorilor de performanţă financiari şi nefinanciari. Eu am impresia că ne AFLĂM ÎNTR-UN FILM MUT, ÎN CARE NI SE DAU NIŞTE RĂSPUNSURI LA MIŞTO, DIN CARE OMUL SĂ NU MAI ÎNŢELEAGĂ NIMIC!”.
 
Bine că a aflat şi senatorul ce ştie tot satul
„Altă întrebare: poziţia CA al CEH faţă de închiderea minelor LUPENI şi LONEA? Vestea că Mina Lupeni şi Mina Lonea se închid am primit-o de la prim-ministrul Cioloş, în momentul în care a venit într-o – hai să-i spunem – vizită la Universitatea din Petroşani; eu spun că a fost atunci campanie electorală, dar e punctul meu de vedere (dacă era un cititor atent al ZVJ, dl. senator ar fi aflat de existenţa unui protocol care prevedea închiderea acestor mine semnat în mai 2015 de prefectul lupenean Vasilescu şi, culmea culmilor, de toţi sindicaliştii lupeneni, în afară de cei de la Sindicatul „Noroc Bun”, care nu au fost de acord cu închidere minelor; dacă şi-ar face puţin curaj, dl. senator ar putea afla direct de la sursă de acesta, adică de la sindicaliştii care sunt membri PSD – n.r.). Acolo am aflat că cele două mine se doresc a fi închise în acest an în luna septembrie! Am spus de-atunci că nu voi fi absolut deloc de acord cu aşa ceva şi acum am cerut şi eu poziţia noului CA al CEH. Nu vă ascund că am discutat şi personal cu cei din CA şi le-am spus că nu o să accept ca Mina Lupeni să fie închisă! Vă mai zic un secret pe care-l aflăm doar noi şi toţi cei care citesc: Cristian Resmeriţă a plecat în Senat din poziţia de primar al Lupeniului, iar eu zic că mă descurc destul de bine în postul de senator ca minele Lonea şi Lupeni să nu se închidă. Nu am plecat senator nici pentru a avea un salariu, nici pentru a fi plecat de-acasă, am fost plecat şi am acceptat să plec pentru nişte obiective clare”.
 
Pesedistul Purcaru să nu se creadă la PD. La PSD se munceşte 
„Ce îmi spune mie CA la întrebarea mea? Nimic! În aproximativ o jumătate de pagină îmi spune că, referitor la întrebarea mea, a fost luată decizia în 8 septembrie 2016, că a fost notificată în Comisia Europeană, că s-a dat un ajutor de 447,8 milioane roni, din care aproximativ 216 milioane pentru minele Lupeni şi Lonea pentru a fi închise, cum se foloseşte ajutorul de stat... Îmi spun poveşti din trecut! Eu am întrebat care este poziţia lor faţă de acest lucru! Să-mi spună clar, da, dorim să le închidem, sau nu, nu dorim să le închidem. Să nu creadă cineva, DE EXEMPLU, DACĂ STAMIN PURCARU ESTE MEMBRU PSD (el a fost un notoriu pedist şi probabil asta a rămas la suflet… n.r.) ARE PROTECŢIE ÎN FAŢA MEA! DACĂ ŞI-A ASUMAT POZIŢIA DE PREŞEDINTE AL CA AL CEH, NU ARE ROLUL NICI DE A SE RĂZBOI CU MELCZER SAU CARE MAI E PE-ACOLO, CI ARE ROLUL DE A COLABORA PENTRU A DUCE MAI DEPARTE COMPLEXUL. Dacă se doreşte ca Mina Lupeni să se închidă mâine, poimâine sau când trebuie, atunci să anunţe din timp oamenii, ca ei să-şi facă planuri de viitor. Dar eu am mers la Bucureşti pentru ca Mina Lupeni şi Mina Lonea să nu se închidă! Am mers la Bucureşti pentru că am ştiut că împreună cu un guvern PSD pot să rezolv această problemă! Deci să fie foarte clară treaba! Nu m-am dus acolo nici ca să punem un alt manager la CEH, în locul lui Melczer, nici să punem directori pe la exploatările miniere de la Lupeni, sau altundeva, am mers ca să ducem mai departe CEH (interesant, foarte interesant, cum de senatorul PSD Resmeriţă îi vrea la conducerea CEH tot pe Melczer şi Nica, iar la mine tot oamenii puşi de PNL – n.r.). Eu eram într-o poziţie care îmi asigura un confort fără niciun fel de probleme”. 
 
Membrii CA al CEH îşi ascund cu nesimţire câştigurile
„I-am întrebat pe cei din CA de indicatorii de remunerare. Deci de salariile lor, pe româneşte. Mi se pare normal ca toţi oamenii să ştie cât câştigă un senator, senatorul Resmeriţă de exemplu, deci cât câştigă şi ei din CA, deoarece cred că nu sunt altfel de oameni. Mi s-a dat iar un răspuns la mişto! Că sunt organizaţi nu ştiu cum... La mişto! Cred că este o lipsă de transparenţă şi mai cred că este o laşitate. Dacă Cristi Resmeriţă câştiga ca şi senator nu ştiu cât în plus, trebuia să-şi asume acest lucru. Or ei?”.
 
Niciun calendar de activităţi. Dar de băgat bani în buzunar? 
„Am mai întrebat care este calendarul de activităţi, deoarece am considerat că cei care conduc trebuie să aibă o misiune clară, să facă ceva... Mi-au spus că CEH a intrat de două ori în insolvenţă şi a ieşit de două ori! (datorită poziţiei Sindicatului Noroc Bun şi înţelepciunii Tribunalului Deva şi Curţii de Apel Alba, ei nu au niciun merit – n.r.). Asta ştiam şi noi... Concluzia pe care o am din această întrebare este clară cred pentru toţi”.
 
Melczer s-a convins că ZVJ a avut dreptate
„Eu l-am criticat pe directorul Melczer acum vreo lună şi jumătate. Am şi spus că ar trebui să plece pentru că am considerat la vremea respectivă că implicarea preşedintelui Moloţ în conducerea complexului nu este oportună. Nu este posibil ca un preşedinte de partid cum e domnul Moloţ – despre care încă o dată spun că trebuie să iasă la pensie, ajunge, fiecare trebuie să înţeleagă când este de ajuns gata! – să vină să spună că-ţi ia gâtul când vrea el! Domnule, nu e în primul rând un limbaj – nu de om politic – de om sănătos la cap, că nu poţi spune unuia că dacă nu face ce zici îi iei gâtul! Am spus şi atunci că Melczer nu este nicio slugă a lui Moloţ, este un om pe care atunci l-am criticat, dar acum nu pot să nu spun că a plătit TVA-ul la Paroşeni, ceea ce n-a reuşit nimeni de vreo doi-trei ani încoace! (dar dacă era în insolvenţă, aşa cum au cerut deştepţii de Melczer şi Stănescu, mai puteau plăti, vorba ţiganului: canci! Să fie clar: datorită Sindicatului Noroc Bun, sprijinit de ZVJ, şi oamenilor din justiţie luminaţi nu a intrat CEH în insolvenţă, nu datorită PSD-ului - n.r.)”. 
 
De ce îi e frică lui Purcaru de… Nica? Uite postul, nu e postul…
„Ceea ce este din nou interesant, am întrebat care este componenţa nominală a comisiei care a decis includerea celor două exploatări miniere pe program de închidere. Ştiţi ce răspuns mi-au dat ei... că a fost domnul Jujan, că a fost doamna Popescu... că a fost Bebe Nica...  Deci, de aici de la CEH! Cred că GREŞEALA CEA MAI MARE A CELOR CARE CONDUC ÎN MOMENTUL DE FAŢĂ COMPLEXUL ESTE CĂ NU SCAPĂ DE ACEŞTI OAMENI! PE BEBE NICA ZICEŢI CĂ L-A DAT AFARĂ? NU, A DAT DOMNUL PURCARU, ASTĂZI, O DECIZIE PRIN CARE I-A DESFIINŢAT POSTUL ŞI MÂINE I-A ÎNFIINŢAT POSTUL (pedist la pedist nu-şi scoate ochiul – n.r.). CRED CĂ I-A ZUGRĂVIT ŞI BIROUL SĂ SE SIMTĂ MAI BINE! EI TREBUIE SĂ-ŞI ASUME: DA, DOMNULE, AM SEMNAT PENTRU ÎNCHIDEREA MINELOR: EU, CUTĂRICĂ ŞI CUTĂRICĂ. SĂ SPUNĂ CARE! Eu şi aşa ştiu, că a venit şi Protocolul, semnat atunci şi de prefectul de la vremea respectivă... SUNT ÎN STARE SĂ SPUNĂ CĂ NU MAI SUNT SEMNĂTURILE LOR! (bine că i-a revenit d-lui senator memoria în privinţa Protocolului - n.r.) NU POATE MINISTRUL SĂ-MI RĂSPUNDĂ ÎN ACEST HAL! NU MIE, OAMENILOR DE AICI! NU POATE CA al CEH SĂ SE FACĂ CĂ LUCREAZĂ! 
Mi-au dat în răspuns că s-au întâlnit săptămânal... Ei şi, ce-i cu asta? Şi eu pot merge săptămânal la serviciu şi să nu fac nimic!”. 
 
Un moment de maximă laşitate. Din vorbăria lui Purcaru: Cristi dragă, când te-apuci de un om nu-l mai laşi!
„La o altă întrebare legată de CEH şi de posibilitatea de a face angajări mi-au dat tot aşa un răspuns de nu merită să ne uităm pe el... Vorbeşte de insolvenţă, vorbeşte de nişte chestiuni care nici nu au legătură cu realitatea. E pe site răspunsul, n-are rost să ne pierdem vremea. Numai ce am întrebat n-a răspuns! Eu cred că în momentul de faţă trăim un moment de maximă laşitate, în care nu-şi asumă nimeni, nimic, în care directorul general este înconjurat DE O ECHIPĂ DE SUPRAVIEŢUITORI, dacă pot spune asta, că ăştia au supravieţuit la toate regimurile politice, la toate exploziile, Dumnezeu să-i ierte pe oamenii aceia! NU ŞTIU CUM AU RUŞINEA DE A STA PE NIŞTE SCAUNE – CĂ SUNT PENSIONARI DE ŞAPTE ANI, DE TREI ANI – ŞI ALŢI OAMENI CARE NU ÎNDEPLINESC CONDIŢIILE DE PENSIONARE PLEACĂ ŞI RĂMÂN FĂRĂ SERVICIU, IAR COPIII LOR ŞI FAMILIILE LOR FĂRĂ SERVICIU ŞI EI! Eu cred că acest CA trebuie să-şi ia la modul cel mai serios atribuţiile şi să facă treabă. Ei iau 60-70 de milioane de lei pe lună, mai mult decât salariul meu şi de aceea mă interesează să fie serioşi, să-şi vadă de treabă, să vină cu un proiect clar legat de CEH şi să spună oamenilor ce se va întâmpla în viitor! I-am spus domnului Purcaru acum două luni – după ce mi-a spus Cristi dragă, când te-apuci de un om nu-l mai laşi! – că îi vine rândul! Să nu creadă cineva că are astăzi protecţia unui partid sau al vreunui preşedinte de partid! Astăzi luptăm pentru Valea Jiului, dacă sunt în stare să facă treabă, dacă nu să se retragă!”.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (6 )

#1 pisto baci21.04.2017,  09:16:38
...paranteza cu ,,capabilitatea,,lui Dragoi este tot la misto,nu
#2 Bula21.04.2017,  09:44:42
Trimite-ți pe toți pensionabilii la pensie....apoi puteți face angajari. De ce se pensionează doar cei de pe la unități și care au salarii mici și baga mina non-stop? Așa scriem și dam comentarii. ..degeaba!
#3 a21.04.2017,  22:48:56
Faţă de fruncea CEH, Drăgoi e MESERIAŞ. Adică, le dă lecţii de minerit lui Nica (dizelistul), Melczer (groparul UMIROM). De JujaN NU SPUN NIMIC, ca să nu se supere PSD-ul...
#4 gogu21.04.2017,  23:26:22
#5 petrosenean23.04.2017,  11:14:18
Normal pisto... doar ce credeai?


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter