20.04.2017,  17:04:53 | 1 comentariu | 1329 vizualizari
Pentru alegerile din 11 iunie pentru Primăria Lupeni, / 3 pesedişti. Plus o surpriză?
de Corneliu BRAN
Senatorul PSD Cristian Resmeriţă, preşedintele PSD Lupeni, a dezvăluit numele a trei candidaţi din rândurile organizaţiei PSD Lupeni pentru alegerile la funcţia de primar ce vor avea loc pe data de 11 iunie. Resmeriţă a dat şi un pronostic, spunând că nici nu se gândeşte ca alegerile să nu fie câştigate de un social-democrat, menţionând printre altele că, dacă nu va fi aşa, ar fi un eşec, şi atunci s-ar simţi să renunţe la funcţia de preşedinte al organizaţiei.
 
„Prima informaţie pe care o avem cu toţii este că s-a anunţat de către prim-ministru că pe 11 iunie vor avea loc alegeri. În momentul de faţă în Monitorul Oficial nu s-a comunicat această informaţie, dar din punctul meu de vedere se va publica, existând în lege un termen de 35 de zile înainte de această dată. În momentul de faţă PSD Lupeni nu are un candidat stabilit, dar PSD Lupeni are un preşedinte. Pe mine. PSD nu are desemnat un candidat, pentru că neavând o dată a alegerilor ar fi fost un lucru total neprofesionist din partea mea, ca preşedinte de organizaţie, să fi lansat un candidat. Vă daţi seama, exista posibilitatea să nu se mai organizeze alegeri, deoarece doi ani şi ceva de zile atribuţiile de primar puteau fi preluate de viceprimar, cum s-a întâmplat la Sălaşu de Sus, unde se vor organiza şi acolo alegeri. Asta nu înseamnă că noi nu suntem pregătiţi, iar primarul Lupeniului va fi dat tot din cadrul PSD! (...). Important este ca înainte de a fi desemnat un candidat este ca Lupeniul să meargă bine. Pe mine nu mă interesează că ăla conduce, că este mama, tata... primăria trebuie să meargă bine (...). În 30 decembrie am plecat de la Primăria Lupeni şi am lăsat un oraş curat, în plină expansiune. Astăzi am un oraş – nu trebuie să ne ascundem – plin de gunoaie. Suntem nebuni, nu vedem? E cineva care nu-şi dă seama de problema asta? Înainte de a desemna un candidat, mie îmi trebuie să am un primar acolo. E important ca problemele să fie rezolvate, iar PSD va da primarul, vă zic sută la sută! (...) În momentul de faţă testez trei candidaţi: Mesaroş Iacob, Resmeriţă Lucian şi Romoşan Adrian. Am cerut să mai fie testaţi şi de alt­cineva, independent, să nu ştiu eu. În afară de cei trei mai iau în calcul încă două-trei persoane, pe care le-am testat şi le voi mai testa şi în această săptămână, după care voi scoate candidatul cel mai potrivit. Dacă cineva, să zicem eu, nu se încadrează în plan, atunci va pleca. Plec, nicio problemă... Eu nu sunt un preşedinte de partid care să facă lucrurile după ureche. Am spus că o să câştig, o să rog cetăţenii Lupeniului să vină alături de noi şi o să fac în aşa fel încât organizaţia PSD să câştige (...)”. 
Cunoscătorii politicii din Lupeni avansează ideea că niciunul dintre cei trei nu va fi candidatul. Deşi unul dintre aceştia deja a început să bată demult cărare la preşedintele Laurenţiu Nistor… Cin’ să fie? Cin’ să fie? 


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (1 )Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter