20.04.2017,  17:14:21 | 1 comentariu | 1051 vizualizari
Vulcan / Năravul din fire n-are lecuire
de Gheorghe OLTEANU
Ca întotdeauna de sărbători, punctele gospodăreşti sunt pline de gunoi. Asta e valabil în oricare oraş. Nu zic că doar în Vulcan, localitate în care am făcut poza de faţă.
 
Nu e problema
că lucrătorii de la salubrizare nu şi-ar face datoria. Nu, deloc. În zilele premergătoare Paştelui, autospecialele de la SC Pregoterm au golit la greu containerele pline de gunoi. Fotografia acesta este făcută, a doua zi de Paşte, la punctul gospodăresc de peste drum de sediul Enel. Zi în care şi cei de la gunoi au fost liberi, pentru că, vorba aia, au şi ei sărbătoare. Curios şi interesant este faptul că deşeurile menajere au fost aruncate direct pe jos, deşi mai erau containere încă goale sau numai pe jumătate pline. Ăia de la gunoi să fie de vină?!
 
De ceva vreme,
se vorbeşte numai şi numai de selectarea deşeurilor menajere. În şedinţele de consiliu local, prin proiectele de hotărâre puse în discuţie, treaba asta a ajuns să fie o obsesie. Numai că mai greu e să urneşti populaţia la o astfel de îndeletnicire. Acţiunea iniţiată şi derulată de către conducerea Pregoterm, în colaborare cu alţi factori, îi are în vedere doar pe copiii din clasa a III-a. Or, mai e ceva timp până când aceştia vor ajunge la maturitate. Şi, după cum se vede, multora dintre cei vârstnici nu ai cum să le schimbi năravul.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (1 )

#1 marian21.04.2017,  10:14:43
Poate mai arunca si oamenii pe jos,dar cea mai mare mizerie o fac cei care cauta in gunoaie.Scot pungile de gunoi din containere,cauta in ele si le lasa pe jos!!


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 3 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter