20.04.2017,  17:15:02 | 3 comentarii | 1185 vizualizari GALERIE:     FOTO    
În Piaţa Agroalimentară din Vulcan / Acuze, deocamdată în surdină, de concurenţă neloială
de Gheorghe OLTEANU
În toată săptămâna premergătoare Paştelui, Piaţa Agroalimentară din Vulcan şi, mai ales, perimetrul din jurul ei au fost pline cu de toate necesare gurii. Aproape că de abia te puteai strecura printre tarabele improvizate din lădiţe pe care se aflau ceapă verde, usturoi, salată, ridichi, roşii, cartofi noi şi alte produse agricole de sezon.
 
De la un cap la altul, 
adică de la „Ciupercă”, şi până la tarabele din partea de jos a pieţei, spaţiul era plin de comercianţi. Oferta predominantă care, în mod vizibil, depăşea cererea, era formată din verdeaţă, dar nu lipseau nici alte legume. Pe trotuarul de pe marginea străzii dădeai la tot pasul de saci şi săculeţi cu cartofi, expuşi în faţa dubiţelor pline de astfel de marfă. A fost bine că lumea a avut de unde alege, iar marfă a fost din belşug.
 
Problema este, însă,
că modul acesta de prezentare şi de vânzare a produselor agricole îi cam nedreptăţeşte pe comercianţii de la tarabele standard ale pieţei. Atât de la cele de afară, cât şi de la acelea aflate în interiorul clădirii pieţei. Oamenii spun că ei plătesc locul în care-şi expun şi vând marfa, pe când mulţi dintre cei de pe trotuar vin acolo, scapă rapid de ceea ce au scos la vânzare şi pleacă. Îmi amintesc că, la o şedinţă, un consilier local a ridicat problema aceasta. Omul a insistat, îndeosebi, pe dubiţele din care marfa este scoasă, la vânzare, direct pe trotuar. După cum se vede, cu vorba a rămas, fiindcă nu s-a rezolvat nimic în privinţa asta. Ar fi bine, totuşi, să se găsească o soluţie întregii poveşti, fiindcă, dacă nu, cei care simt la nivelul vânzărilor efectele concurenţei neloiale ar putea crede că, într-adevăr, ar fi interesul cuiva de la primărie, pentru ca lucrurile să nu se schimbe!


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.Comentarii articol (3 )

#1 vali21.04.2017,  06:56:18
circul si haosul din Vulcan nu este nici la Lupeni nici la Pwtrosani, aici se vede nesimtirea celor din primarie care nu-si fac datoria, dpar interesele lor conteaza
#2 nae21.04.2017,  17:02:54
#3 fllorin22.04.2017,  19:27:14
primaria face ce vrea, mai bine zis ...nu vrea !!!!!!


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 3 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter