25.04.2017,  17:29:29 | 1 comentariu | 857 vizualizari
La Vulcan / Şedinţa de vineri nu încurcă cu nimic defilarea
de Gheorghe OLTEANU
Ordinea de zi a şedinţei ordinare din aprilie a Consiliului Local al municipiului Vulcan nu este una stufoasă. Opt proiecte de hotărâre vor fi supuse discuţiei şi aprobării aleşilor locali. Plus ultimul punct, cel obişnuit, „Diverse, petiţii, întrebări şi interpelări”.
 
Ceea ce le-a
reţinut atenţia câtorva consilieri a fost faptul că primarul Gheorghe Ile a convocat şedinţa pentru ziua de vineri, 28 aprilie, ora 11:00. La Vulcan s-a încetăţenit de multă vreme ca şedinţele ordinare de consiliu local să aibă loc în ultima zi de joi a lunii. Doar în cazuri excepţionale, motivate în prealabil, s-a ajuns ca şedinţele să aibă loc fie cu o zi înainte, fie după. Da, este adevărat, cum mi s-a explicat, ziua de joi nu este băută-n cuie, aşa că nu ar fi niciun impediment că şedinţa se desfăşoară în următoarea.
 
Unul dintre consilierii
locali nedumiriţi în privinţa asta a făcut legătură între ziua şi ora la care a fost programată şedinţa şi deschiderea Festivalului „Fii star în ţara ta!”. Manifestare culturală inaugurată cu defilarea participanţilor de la restaurantul „Ţugu” la Clubul IMAX, locul său de desfăşurare. Independentul Florin Govor a crezut că ziua şi ora au fost anume alese, încât el şi alţii care ar vrea să nu mai poată să ajungă la defilare. S-a înşelat, însă. M-am interesat şi am aflat că şedinţa a fost pusă vineri din cu totul şi cu totul alte motive. Apoi, dat fiind faptul că proiectele de hotărâre nu solicită o aprofundare maximă, şedinţa nu va dura mai mult de o oră. 
 
În plus, mi-a fost dat
să aud, însuşi Gheorghe Ile s-ar fi destăinuit cuiva apropiat din primărie că va merge neapărat la defilarea aceea. Aşa că nu ştiu ce ar mai fi de adăugat. Mă bucur să văd că primarul se dă pe brazdă (în privinţa expunerii la parăzi, că în restul chestiunilor culturale e varză… - n.r.) şi că nu a uitat promisiunea pe care i-a făcut-o lui Cătălin Ţugulea, organizatorul festivalului. Mai ales că acesta din urmă i-a înmânat personal invitaţia prin care-i solicită să onoreze cu prezenţa manifestarea culturală care, iată, ajunsă la a patra ediţie, a făcut cunoscut în întreaga ţară municipiul Vulcan.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (1 )

#1 nae27.04.2017,  04:51:05


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter