26.04.2017,  16:35:10 | 0 comentarii | 3471 vizualizari GALERIE:     FOTO    
La Deva / Conferinţă Internaţională Istorie, Cultură și Cercetare
de Ziarul Vaii Jiului
Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva în colaborare cu Consiliul Județean Hunedoara organizează în perioada 4-5 mai 2017 a doua ediție a Conferinței Internaționale Istorie, Cultură și Cercetare. 
Evenimentul științific reunește, în cadrul a două secțiuni, specialiști renumiți în domeniul istoriei, filozofiei, antropologiei, etnografiei, muzeologiei, economiei și relațiilor in­ternaționale, de la instituții de învățământ superior și muzeale din Oradea, Timișoara, Târgu-Jiu, Craiova, București, Cluj-Napoca, Sibiu, Târgu-Mureș, Alba Iulia, Mediaș, Chișinău și Quebec -Canada.
Paleta largă a domeniilor știin­țifice abordate urmărește difu­zarea rezultate­lor celor mai noi cercetări ale spe­cialiștilor participanți la eveniment și pro­punere dezbateri incitante și stimulante pen­tru noi abor­dări și cercetări viitoare.
În plenul eve­ni­mentului științific vor conferenția prestigioșii oameni de cultură Andrei Marga, Sorin Liviu Damean, Sorin Domițian Șipoș, precum și istoricul hunedoarean Ioachim Lazăr.
Deschiderea festivă a evenimentului va fi urmată de o secțiune de lansare de carte în cadrul căreia o parte dintre specialiștii prezenți la conferință vor aduce în atenție un număr de 10 dintre cele mai noi tipărituri. Volumul omagial In honorem – Ioachim Lazăr la 75 de ani și volumul II al conferinței, Istorie, Cultură și Cercetare vor deschide această secțiune.
Sesiunea inaugurală a evenimentului va avea loc în data de 4 mai 2017, ora 9:30, în Sala Șemineului de la Palatul Magna Curia.
CS I dr. Gherghina Boda
CS III dr. Dumitru-Cătălin Rogojanu 


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter