26.04.2017,  17:03:59 | 2 comentarii | 3257 vizualizari
Petroşani / 10 bănci noi
de Alina PIPAN
Direcţia Administrarea Domeniului Public şi Privat Petroşani a făcut inventarul parcurilor şi aleilor pietonale şi a constatat că 10 bănci nu au făcut faţă iernii prin care am trecut, şi nici agresiunii unor semeni de-ai noştri certaţi cu bunul-simţ edilitar.
 
Băncile vor fi înlocuite zilele acestea, fiind deja achiziţionate unele noi de la o firmă din 
Bucureşti, la preţul de 810 lei bucata. Băncile sunt asemănătoare celor instalate deja în oraş. Au cadru şi picioare din fontă ductilă, rigle lemn tropical, tratate cu vopsea specială cu protecţie fungicidă, insecticidă şi a umidităţii, de culoare, mahon. Băncile au dimensiuni de 2000 x 700 x 785 mm.
Preţul lor include şi transportul până la Petroşani. 


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (2 )

#1 Coioş Vasile30.04.2017,  09:07:00
Frumos! UMIROM-GEROM Petroşani, care făcea pe vremuri combine mecanizate şi utilaje de mare complexitate, care a făcut 100% vechiul telescaun (în funcţiune de o jumătate de secol) nu mai poate face azi, pe bani, câteva bănci! Primăria e nevoită să le aducă de la Bucureşti! Explicabil. Ditamai forja UMIROM-ului, cu performantele ei ciocane matriţoare au ajuns de mult la Samir, fie iertat. Aşa a decurs retehnologizarea germano-română la Petroşani. Ţară de hoţi şi de mormoloci!
#2 Un prost16.05.2017,  06:37:20
HOȚILOR și NENOROCITIILOR În VĂle nu se puteau face cu lemn de mesteacăn. .....așa ajuta domnul primar. ..Petroșaniul


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter