02.05.2017,  17:56:00 | 0 comentarii | 1698 vizualizari
Rugby în 7 / Remus Zaharescu - selecţionat la Naţională
de Loredana JUGLEA
Naţionala de rugby în 7 a început pregătirea centralizată pentru Campionatul European din acest an, la Snagov.
 
Antrenorul petroşenean Alexandru Lupu a stabilit un lot format din 15 jucători, printre care şi jucătorul Ştiinţei Petroşani, Remus Zaharescu.
România se pregăteşte pentru Men’s Sevens Trophy, care va avea două etape în acest an, una la Ostrava, între 4-5 iunie, şi cealaltă la Bucureşti, 17-18 iunie.
„Obiectivul este acela de a reîmprospăta, ca în fiecare an, echipa de rugby în 7 seniori. Acest prim stagiu va fi unul complex pentru că va cuprinde, practic, tot ceea ce înseamnă rugby, de la tehnico-tactic la pregătire fizică, anduranţă. Vreau să văd dacă jucătorii cu care am mai lucrat au reuşit să progreseze, iar în ceea ce-i priveşte pe jucătorii noi, să aflăm la ce nivel se află. Am pornit cu un proiect pe doi ani, însă nu am reuşit să menţinem toţi jucătorii la lotul de 7, aşa cum s-a întâmplat cu Simionescu şi Chirică. În acest stagiu vom face două antrenamente pe zi, va fi o pregătire intensă. Ne-am fi dorit să avem la sfârşitul stagiului un turneu de pregătire în compania unor echipe din ţară, însă este destul de greu fiind angrenate toate în competiţii. Este important pentru ca pe lângă aceste stagii de pregătire centralizată să avem şi meciuri în picioare”, a declarat antrenorul Alexandru Lupu, pentru superliga.ro. 

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter