03.05.2017,  12:56:02 | 0 comentarii | 2777 vizualizari
Parteneriatul Consiliului Local Lupeni cu Casa „Pollicino” se extinde la un an
de Alina PIPAN
Consiliul Local Lupeni a reînnoit convenţia de parteneriat cu Casa „Pollicino” şi a alocat din bugetul local suma de 6.300 lei pentru serviciile acordate prin acest program dedicat copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi din cadrul asociaţiei de voluntariat. 
 
Anul trecut între Consiliul Local Lupeni şi Casa „Pollicino” Petroşani s-a semnat o convenţie de parteneriat în vederea acordării unui sprijin material pentru beneficiarii de la Casa Pollicino, care au domiciliul la Lupeni.
Astfel, primăria consimţea la acordarea contravalorii transportului şi al hranei pentru beneficiarii din Lupeni, doi copii şi un adult, pe o perioadă de 10 luni. 
De acum parteneriatul va fi încheiat pe o perioadă de un an, de la data de 1 mai 2017 până în data de 30 aprilie 2018. Finanţarea este de 178 de lei/ persoană/ lună, după cum prevede legea. Ea acoperă costul transportului şi al hranei, adică strict costul motorinei şi al ingredientelor pentru hrană, aşa cum spune textul legii, acelaşi cuantum fiind acordat şi de Primăria Petroşani. Restul costurilor, ceea ce însemnă personal calificat, materiale, utilităţi etc., sunt acoperite de voluntari din Italia, şi uneori din donaţii locale. 

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter