03.05.2017,  17:11:24 | 0 comentarii | 2660 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Ciudăţenii produse ca urmare a excesului de zel
de Gheorghe OLTEANU
Este firesc ca, după ce zona a fost asfaltată, să apară şi locurile de parcare pentru autoturisme. În momentul de faţă, la Vulcan lucru acesta se petrece în spatele cvartalului de blocuri de pe Bulevardul Mihai Viteazul, în care se află şi Cinematograful „Luceafărul”.
 
Ieri, echipa care 
trasa contururile locurilor de parcare şi, apoi, le numerota era la blocul 3B1. Aici aleea este largă, aşa că se fac parcări şi pe partea vecină cu blocurile termice 5 şi 6. Lucrarea a fost, desigur, bine primită de posesorii de maşini mici, aşa că nu este de mirare dacă va fi înghesuială, pentru ele, la licitaţie. Un lucru bizar, produs din exces de zel, s-a întâmplat în latura estică a cvartalului.
 
La blocul 3A1
trasarea locurilor de parcare s-a făcut săptămâna trecută. Numai că aici a ieşit ceva ciudat. S-a făcut loc de parcare chiar şi la intrarea în scară, iar un altul a fost trasat pentru un autotu­rism… curbat. Ciudăţeniile au ajuns să fie difuzate şi pe internet. Cea din faţa scării a fost rezolvată prin trasarea unor linii care interzic parcarea. A rămas însă valabilă cea cu numărul 7 destinată autovehiculului curbat. Greu de crezut că se va găsi cineva care să închirieze locul acesta care, pe lângă faptul că e în curbă, nu oferă nici prea multă siguranţă. Nu o spun numai eu, ci şi locatarii cu care am vorbit.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter