07.05.2017,  14:07:13 | 0 comentarii | 983 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Tenisul din Vale / Viitor de aur are
de Loredana JUGLEA
Alex Giurea este unul dintre tenismenii de la CSŞ Petroşani care confirmă speranţele antrenorilor săi, dar şi pe cele ale părinţilor cei care îi susţin aspiraţia de a ajunge cât mai departe în acest sport, destul de costisitor.
 
Alex a avut în ultima perioadă cele mai bune rezultate la categoria sa de vârstă. În anul 2016 a obţinut locul secund la o selecţie naţională, a devenit vicecampion naţional la dublu, campion naţional pe echipe, la categoria de vârstă 14 ani, cu toate că el are doar 12 ani.
În această lună sportivul din Vale a participat la un turneu de tenis de la Oradea, CUPA CSM, categoria 14 ani. Cupa a fost câştigată de Alexandru Giurea, care l-a învins în finală pe orădeanul Vladimir Cuc, al doilea favorit. „A fost  un meci greu, am avut emoţii la fiecare set, dar am reuşit să-mi fac serviciul, să iau break-ul. Sunt fericit că am reuşit să câştig”, a declarat Alex. Pe lângă toate acestea, tenismenul pregătit de Vasile Medveschi, are şi bursă de merit la şcoală. Ce mai, un as!


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter