07.05.2017,  14:36:25 | 1 comentariu | 786 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Pe str. Ştefan cel Mare, / În sfârşit - asfalt
de Alina PIPAN
Locatarii de pe strada Ştefan cel Mare din Petroşani au văzut cu ochii lor ce au cerut de câţiva ani buni: asfalt.
 
Strada se află pe lista străzilor afectate anul trecut de inundaţii, primind astfel bani pentru reabilitare, adică aducerea la starea iniţială dinaintea fenomenelor meteorologice. Din fericire, strada a primit mai mult decât pietriş şi nisip: o nivelare bună. Str. Ştefan cel Mare a fost asfaltată de la intersecţia cu Şt. O Iosif până aproape la cotitura care duce spre intrarea în cimitir. Aici asfaltarea s-a oprit, dar lucrările vor continua. 
Cele mai mari distrugeri ale suprafeţei străzii s-au produs în momentul în care a fost realizată canalizarea nouă pe stradă. După realizarea investiţiei structura străzii a fost mult avariată. Strada a rămas în acest stadiu destul de mult timp, ceea ce a dus la tensiuni serioase între locatarii străzii şi primărie. 


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.Comentarii articol (1 )

#1 gheo08.05.2017,  09:25:37
de ce nu au pus in imagini si santul care ar trebui facut,caci altfel sau aruncat bani,au pozat doar ce li sa dictat,in plus accesu spre fiecare casa a ramas in noroi,poze facute sa ridice statuie la alti


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter