09.05.2017,  17:51:23 | 0 comentarii | 1026 vizualizari
Rugby / Vocea din spatele balonului oval
de Loredana JUGLEA
Este peste tot. Nu ratează meciurile Ştiinţei şi promovează oriunde ar fi locul său natal, Valea Jiului. Este pasionat de tot ceea ce înseamnă jocul cu balonul oval şi îşi îndeplineşte cu brio misiunile venite de la Federaţia Română de Rugby. 
 
Rugby-ul românesc are nevoie, pentru dezvoltare, de oameni pregătiţi pe mai multe domenii, inclusiv pe cel legat de comunicare. De aceea, subiectul prezentului material este un pasionat dedicat sută la sută balonului oval, Marius Raczek. Este delegat să îndeplinească funcţia de crainic la evenimentele organizate sub egida FRR.
Marius Raczek, laureat al Premiului „Anton Groman”, este originar din Lupeni, judeţul Hunedoara. Cu toate că, spune el, fizicul nu l-a avantajat, s-a îndrăgostit de rugby şi de valorile lui, fiind unul dintre cei care încă mai crede că aceste idei nu sunt desuete şi pot fi aplicate inclusiv în România. Vâltoarea vieţii l-a dus apoi în judeţul Harghita, la Odorheiu Secuiesc, unde însă rugby-ul este un sport inedit. A rămas îndrăgostit de Minerul Lupeni şi de Ştiinţa Petroşani, echipă pe care o susţine. Ca un bun român ce este, Marius Raczek susţine echipele naţionale ale României şi este foarte bucuros atunci când se poate face util Federaţiei Române de Rugby. „Sunt bucuros, sunt mulţumit şi mă simt împlinit prin rugby şi când muncesc pentru FRR. Rugby-ul este pasiunea vieţii mele”, a spus Marius Raczek.

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter