10.05.2017,  18:07:18 | 0 comentarii | 2078 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Vulcan / Dar la bancă pe când ajungeţi?
de Gheorghe OLTEANU

Treptele care, pe lângă pârâul Morii, coboară spre strada vulcăneană cu acelaşi nume ca al cursului de apă sunt gata. Mai sunt de montat barele de sprijin. Lucrarea executată de meseriaşii de la SC Pregoterm SA Vulcan este bună, din punctul meu de vedere. Rămâne de văzut cum o va aprecia comisia de recepţie de la primărie.

Marţi,
băieţii care au lucrat la ele s-au mutat în altă parte. Mai la centru. Ieri dimineaţă am dat de Ilie Solomon, Geza Piri şi Vilmuş Argyo la capătul dinspre Bulevardul Mihai Viteazul al străzii Vasile Alecsandri. După ce, cu ceva timp în urmă, tot pe specialistul Ilie îl găsisem aici punând la loc pavelele desprinse de pe scara care urcă din bulevard, acum el şi colegii săi de muncă începuseră să repare treptele din partea de sus. Lucrarea, e drept, a fost prinsă în programul de investiţii pe acest an, dar nu mă gândeam că se va începe aşa de repede.

Nu doar treptele
vor fi recondiţionate. Băieţii mi-au zis că vor merge mai departe, circa 25 de metri, până în apropierea clădirii minimaxului. Tot aşa, cu pavele. Vor încheia lucrarea prin amenajarea unui sistem de drenare a apelor. Nu au ştiut să-mi spună dacă şi parcarea pentru autoturisme va fi tratată tot cu pavele din acelea. E posibil să fie asfaltată, şi-a dat cu părerea unul dintre ei. Şi, încheind cu asta, vă teleportez în capătul dinspre Dincă al bulevardului vulcănean.


Să ne oprim 
în partea vestică a blocului  nr.82. Cel la parterul căruia se află filiala din Vulcan a BCR. Treptele din faţa intrării în bancă sunt varză. E drept, puţină lume mai vine prin partea asta, ca să intre la bancă. Majoritatea pietonilor trec prin dreptul bancomatului. Asta dacă nu cumva se opresc în faţa lui, ca să scoată bani din zid. Uitaţi-vă la fotografii! Mai trebuie spus că ce vede oricine, fie că e pe jos, fie că-i cu maşina, este dezolant?  În mod sigur, repararea treptelor de aici nu e de datoria bancherilor. Dacă era, fiţi sigur că BCR-ul nu se zgârcea la câţiva lei. Întreaga zonă din jurul blocului este teren public. Atunci, mai este necesar să fie numită instituţia care trebuie să ia măsuri?Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter