10.05.2017,  18:08:45 | 3 comentarii | 3324 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Curiozitate mare la Vulcan: Câţi meşteşugari va aduce festivalul?
de Gheorghe OLTEANU

Începând de astăzi, Bulevardul Mihai Viteazul din Vulcan urmează să fie închis pe porţiunea cuprinsă între sensurile giratorii de la CAP şi UNIC. Motivul îl constituie derularea evenimentului programat să aibă loc în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

Ieri dimineaţă,
în parcarea din faţa blocului „Tineretului”, cel de lângă primărie, şi-a făcut cu greu loc primul TIR. Autovehiculul înmatriculat în Timiş nu a adus vreun prim transport de meşteşugari sau de unelte ale acestora. Era plin cu platforme destinate amenajării unor jucării pentru copii. Tot în zona aceea era parcată o rulotă, colorată ca la circ, pe care scria „Cassa”. Nu ştiu ce ar mai urma să sosească şi nici cei câţiva consilieri locali pe care i-am întâlnit nu au putut să-mi ofere detalii.


Primăria şi consiliul local 
le-au pus la dispoziţie bulevardul celor care – se spune pe afiş – organizează “Festivalul Meşteşugarilor”. Mai departe, ce va fi, care-i programul, nimeni nu ştie nimic. Poate că am fi avut norocul să fi ştiut câte ceva dacă festivalul s-ar fi putut desfăşura la Petrila. Numai că, din cauza vremii, ediţia de acolo a fost anulată. Nu ştim nimic – iar afişul e tainic în privinţa asta – ce meşteşuguri le va fi dat vulcănenilor, să admire, dar, în mod sigur, porţiunea de bulevard numită va fi plină de grătare, mese, jocuri şi jucării pentru tineri şi copii. În privinţa meşteşugarilor nu-mi fac iluzii. Dacă vor apărea doi-trei e super bine. Ce deja se cunoaşte este că numărul artiştilor care le vor ţine de urât este de vreo trei-patru ori mai mare. Dacă nu mai mult.Comentarii articol (3 )

#1 locatar11.05.2017,  07:41:28
Cu ce dracu am gresit noi locatarii din aceasta zona de trebuie sa suportam toata tzigania asta? oare nu se gasea alt spatiu decat sub geamurile noastre....noi nu suntem tot platitori de taxe si impozite...cred ca de fapt platim impozit pe prostie!!!
#2 Relu11.05.2017,  08:53:05
O prostie de festival prin care primarul sio bagat lingaii sa il organizeze ca sa mai spele niste bani. Suntem curiosi sa vedem cine sunt organizatorii si cine a depus acest proiect la ordinul lui Ile.
#3 Miki18.05.2017,  11:29:31
Mai bine s-ar zbate sa se reia lucrarile la DN66A


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter