11.05.2017,  10:25:04 | 1 comentariu | 1957 vizualizari
La Uricani, / Ce se sădeşte ziua, se fură noaptea
de Alina PIPAN

Dacă îl întrebi pe primarul de la Uricani ce face spune repede şi hotărât: proiecte pentru fonduri europene. Pentru Dănuţ Buhăescu accesarea banilor europeni are importanţă maximă şi speră să aibă prima veste bună cât de curând.

Primăria Uricani a realizat proiecte pentru regenerarea urbană, pentru anveloparea blocurilor şi pentru reabilitarea a două grădiniţe.
Până la prima veste bună pe acest segment, în Uricani se fac de zor şi cu spor treburi gospodăreşti. Amenajarea spaţiului verde este pe primul plan. În acest sens s-au comandat recent 4 metri cubi de laţuri pentru a repara băncile deteriorate. Rondurile de flori au fost plantate toate cu trandafiri, flori pretenţioase, dar cu aspect şi miros speciale. Nu doar rondurile de flori din oraş au fost amenajate, ci şi faleza Jiului. În fiecare an însă primăria se loveşte de acelaşi necaz: florile abia plantate în timpul zilei sunt furate noaptea. Numai miercuri au fost plantate 200 de fire pe faleză, iar joi dimineaţă dispăruseră jumătate din ele. Pierderea este mare, iar obiceiul prost greu de schimbat. În fiecare an aceeaşi poveste. Până nu se alege unul cu o amendă şi cu un proces pentru distrugere, amatorii de furtişaguri nu se potolesc. 


Comentarii articol (1 )

#1 LOCUITORUL ORASULUI12.05.2017,  06:35:35
NE OCUPAM NUMAI DE LUCRURI MARUNTE...SA FACEM SI NOI CEVA.....PE CIND NE VOM OCUPA SERIOS SI DE LOCURI DE MUNCA???????


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter