11.05.2017,  20:59:54 | 0 comentarii | 1859 vizualizari
Rugby / Meci decisiv pentru Ştiinţa
de Loredana JUGLEA

Trei echipe din Divizia Naţională la rugby, printre care şi Ştiinţa Petroşani, se bat pentru poziţia secundă în clasament.

Un meci revanşă 
Petroşenenii mai au şi o partidă restantă, care se va juca la o săptămână după încheierea ultimei runde de campionat, la 20 de mai. Ştiinţa a primit o mână de ajutor nesperată din partea celor de la Rugby Club Municipal Galaţi. Care, deşi nu mai aveau demult nici măcar şanse teoretice să prindă unul din primele patru locuri care duc în play-off, au învins pe teren propriu pe Bucovina Suceava.
Miza locului secund este mare, pentru că acesta oferă dreptul de a juca semifinala din play-off pe teren propriu.
În aceste condiţii, jocul decisiv va fi cel dintre Stejarul Buzău şi Ştiinţa Petroşani. Echipa victorioasă are toate şansele să termine pe poziţia secundă. Petroşenenii, deţinătorii titlului în DNS, au de luat şi o revanşă după înfrângerea din tur de pe teren propriu cu 8–12. 

Banii - vechea problemă
Şi în cazul unei promovări în Superligă, aşa cum s-a mai întâmplat, Ştiinţa Petroşani ar fi nevoită să bată din nou pasul pe loc pentru că, spun cei din conducerea Universităţii, nu sunt bani suficienţi pentru a juca în Superligă.
Singura speranţă ar fi o finanţare venită, ca pe vremuri, de la Consiliul Judeţean Hunedoara, cu care Universitatea a fost în proces. În anii trecuţi, forul judeţean acorda, anul, suma de aproximativ 400 de milioane de lei vechi. 


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter