14.05.2017,  08:43:15 | 0 comentarii | 1728 vizualizari
Cupa „Universitas” / Câştigată de liceenii petrileni
de Loredana JUGLEA

Liceeni Colegiului „Constantin Brâncuşi” din Petrila şi-au adjudecat trofeul celei de-a III-a ediţii a Cupei „Universitas” la fotbal, învingând în finală, echipa de la Colegiul Economic ”Hemes” din Petroşani. Invitaţi de onoare la competiţie au fost Toma Coconea şi fostul fotbalist Damian Militaru.

 

Competiţia, organizată de Universitatea din Petroşani, a adunat peste 100 de liceeni din clasele a XII-a de la toate liceele din Valea Jiului, dar şi de la Liceul din Haţeg. Oficialii universităţii au declarat că această competiţie face parte din seria de acţiuni destinate promovării Universităţi din Petroşani în rândul viitorilor potenţiali studenţi. Trofeul şi diploma de campioni şi vicecampioni ai ediţiei din acest an au fost înmânate de Toma Coconea, supranumit „vulturul din Carpaţi”, student al Universităţii din Petroşani. Alături de acesta, la festivitatea de premiere, a fost prezent şi fostul fotbalistul Damian Militaru.

Câştigătorii ediţiei din acest an ai Cupei „Universitas” au avut ocazia de a juca un meci amical şi cu echipa reprezentativă a profesorilor de la Universitatea din Petroşani, echipă cărora li s-au alăturat şi cei doi sportivi, Toma Coconea şi Damian Militaru.

Competiţia este organizată de trei, în ideea împrietenirii elevilor din clasele a XI-a şi a XII-a cu arealul universitar petroşenean. Pe viitor este posibil ca elevilor-fotbalişti din Valea Jiului să li se adauge şi elevi din alte zone din afara Văii Jiului.

Şi anul trecut anul câştigători au fost tot  fotbaliştii de la Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuşi” din Petrila.

În luna iunie tot în cadrul Universităţii se intenţionează organizarea unei alte competiţii la fotbal, de data aceasta între profesorii Universităţii din Petroşani şi cei de la Universitatea de Vest din Timişoara, dar şi din Alba Iulia.

Echipele participante: Liceul Teoretic „Mircea Eliade” Lupeni, Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu” Vulcan, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Petroşani, Colegiul Economic „Hermes” Petroşani, Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” Petroşani, Colegiul Naţional de Informatică „Carmen Silva” Petroşani, Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” Haţeg, Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuşi” Petrila.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter