14.05.2017,  19:29:53 | 0 comentarii | 3097 vizualizari
Lucian Resmeriţă: / „Mă bucur că duminică în Parcul din Bărbăteni cuvântul de ordine a fost: kendama”
de Ziarul Vaii Jiului

Duminică, 14 mai, mii de copii și părinți au umplut până la refuz Parcul Copiilor din Bărbăteni, pentru a participa la evenimentul care a avut loc la inițiativa Organizației PSD Lupeni. Evenimentul şi-a propus să aducă la rampă o altfel de politică, o politică educativă.

Astfel, părinți și copii au fost invitaţi să-şi petreacă timpul împreună, practicând un sport al inteligenței și îndemânării, un joc de origine japoneză care este o adevărată strategie. Concursul a fost coordonat chiar de președintele Organizației PSD Lupeni, profesorul şi senatorul Cristian Resmeriță, şi a fost pus în scenă de îndrăgitul interpret pasionat de kendama CRBL și de membri ai Organizației de tineret a PSD Lupeni. Pentru aș arăta priceperea în acest joc, au urcat pe scenă copii și părinții.

La acest concurs au participat 198 de copii. Dintre aceştia 3 au fost cei care au fost premiaţi cu locurile 1, 2 și 3. Spre deliciul participanţilor, a fost premiat şi cel mai mic concurent, care a avut doar 4 anișori.

Toţi cei 198 de concurenţi au participat la o tombolă, unde au fost oferite 20 de premii care au fost extrase chiar de copii. Premiile au constat în kendame, cu care copiii lupeneni îşi vor desăvârși priceperea în acest joc. Toți concurenţii au primit diplome de participare, efortul fiecărui copil fiind răsplătit. Organizatorii, între care s-a aflat şi profesorul Lucian Resmeriţă, au reușit să își atingă scopul de a aduce bucurie în inimile celor mici și ale părinților.

Numeroșii participanți la acest eveniment care au umplut Parcul Copiilor din Bărbăteni s-au bucurat apoi de un spectacol reuşit oferit de CRBL și de trupa sa. Evoluţia artiştilor a reușit să smulgă ropote de aplauze, ore în șir Lupeniul a răsunat de bucurie și de voie bună. La final, timp îndelungat, sutele de admiratori ai îndrăgitului interpret CRBL au plecat acasă și cu câte un autograf.

La sfârşitul manifestării, senatorul Cristian Resmeriță, președinte al PSD Lupeni, a declarat: „Mă bucur că Dumnezeu ne-a ajutat și vremea a ținut cu noi. Astfel, atât copiii, cât și părinții au putut petrece câteva ore frumoase împreună. Concursul care a avut loc ne-a arătat ce copii inteligenți și îndemânatici avem în Lupeni și în întreaga Vale a Jiului, pentru că la acest eveniment au participat copii și din Vulcan, Petroșani și celelalte localități ale Văii Jiului. Îi felicit cu această ocazie pe câștigători dar și pe toți participanții!”

„Mă bucur că municipiul Lupeni a fost gazda unui astfel de eveniment, ne dorim ca pe viitor să organizăm multe evenimente de acest fel, prin care copii și părinții să poată petrece clipe frumoase împreună. Felicit pe această cale câștigătorii, dar și toți participanții la concurs! Mă bucur că duminică în Parcul din Bărbăteni cuvântul de ordine a fost: kendama”, a spus şi prof. Lucian Resmeriță, consilier local PSD.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter