15.05.2017,  17:14:54 | 1 comentariu | 1888 vizualizari
Jiul și Victoria vor fi sancţionate
de Loredana JUGLEA

Partidele Inter Petrila – Jiul Petroşani şi Hercules Lupeni – Victoria Călan, din etapa a XIX-a a Ligii a IV-a, s-au încheiat înainte de minutul 90. Dacă partida de la Petrila a durat doar trei minute, duelul de la Lupeni a luat sfârşit după terminarea primei reprize.

Jiul Petroşani s-a prezentat cu doar opt jucători la Petrila, în faţa liderului campionatului, iar după deschiderea scorului, doi jucători ai oaspeţilor, între care şi portarul, s-au accidentat. Partida nu a putut continua, o echipă având mai puţin de şapte jucători în teren, iar arbitrul Daniel Roman din Deva a fluierat finalul ei. Conform regulamentului, Inter Petrila va câştiga cu scorul de 3-0. 
La Lupeni, Victoria Călan a avut în componenţă în majoritate doar juniori, iar la pauză Hercules conducea cu 7-0. La acest scor, jucătorii Victoriei au refuzat să mai intre în teren, partida s-a încheiat după 45 minute, iar rezultatul omologat va fi cel din teren. În plus, atât Victoria Călan, cât şi Jiul Petroşani vor fi sancţionate de către AJF Hunedoara pentru desconsiderarea competiţiei și riscă amenzi usturătoare. „Cei de la Călan au venit doar cu patru seniori pe teren, restul au fost juniori. Cred că le-a fost teamă că, după cele întâmplate în partida tur, le vom răspunde și noi. Dar nu s-a pus problema de așa ceva. Ne-am trezit că nu mai vor să vină după pauză pe teren. Noi ne-am văzut de jocul nostru”, a declarat antrenorul lui Hercules, Dan Voicu. Surpriza rundei a XIX-a a produs-o CS Hunedoara, care a învins în deplasare, scor 3-1, pe Retezatul Haţeg. Victorii normale au obţinut Aurul Brad şi Aurul Certej, în faţa codaşelor Minerul Uricani, respectiv Metalul Crişcior. 
Minerul Uricani a ajuns la cota de 85 de goluri încasate și dacă o va ține în acest ritm sigur va sări de 100.


Comentarii articol (1 )

#1 Pi15.05.2017,  22:53:40
Mulțumesc domnule primar ritzi,


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter