28.05.2017,  11:03:03 | 0 comentarii | 2776 vizualizari
După Ziua Eroilor aceasta e întrebarea: Nu ştie PSD Petrila că obrazul subţire cu coroană se ţine?
de Marian BOBOC

Prof. Gheorghe Boantă, membru marcant al PNL Petrila, ne-a relatat că, la festivitatea de comemorare a eroilor neamului desfăşurată la Petrila, singurul partid care a depus coroană a fost Partidul Naţional Liberal.

În rest, au depus coroane de flori autorităţile locale (Primăria şi Consiliul Local), administraţia minei Lonea, asociaţia pensionarilor, Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuşi”, poliţia ş.a.
Să nu credeţi că organizaţia PSD Petrila nu a participat la manifestare. Ba da, a participat şi cu delegaţie numeroasă. Nu spunem că cu mâna-n… c…r, ci fără coroană la purtător.
Unii spun că pesediştii petrileni ar fi fost obişnuiţi până acum ca la astfel de momente solemne coroanele de flori să fie făcute de societatea locală de gospodărie locală, pe cheltuiala firmei. Însă, cum în fruntea acestei societăţi se află o doamnă de fier, inflexibilă la aceste găinării, nimeni din PSD nu s-a scobit în buzunar ca să investească într-o banală coroană de flori, acest simbol de preţuire a eroilor neamului românesc, neam care a votat şi PSD. 
O coroană de flori costă până în 150 lei. Credeţi că Gheorghe Bobar, preşedintele PSD Petrila, ar fi putut din bănuţii pe care-i încasează lunar de la CAR şi de la Societatea Naţională de Închideri Mine „Valea Jiului” să-şi permită un astfel de lux?
Nistore, tată, ai nişte patrioţi de patrioţi în PSD Petrila! La următoarea festivitate îţi recomand să le plăteşti matale coroana, ca să nu mai fie expus partidul la astfel de situaţii jalnice.  


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Publicitate
Newsletter