13.06.2017,  14:59:03 | 0 comentarii | 1470 vizualizari
La Vulcan / Nedeia începe cu campionatul de fotbal
de Gheorghe OLTEANU

La ediţia din acest an, campionatul de fotbal dotat cu Cupa „Nedeii Vulcănene” a atras mai puţine echipe locale, decât la ediţia din 2016. Doar opt team-uri, constituite, în mod tradiţional, în toate cartierele municipiului s-au înscris la campionat. Acum un an, erau douăsprezece.

De curând a avut loc
tragerea la sorţi, aşa că suntem în măsură să le facem cunoscut microbiştilor programarea meciurilor. În 16 iunie, de la ora patru după-amiaza, pe terenul de fotbal „Central” din Coroeşti se vor întâlni echipele „Pensionarii” şi „Speranţa”. La ora 18:00 vor intra pe teren componenţii echipelor „Ţugu” şi 
„Poliţia Locală”.
Luni, 19 iunie, sunt programate meciurile dintre „Colonia de Jos” – „Tineretul” (ora 16:00), iar două ore mai târziu se vor înfrunta „Mina Vulcan” şi „Victoria”.
În data de 20 iunie, de la ora 16:00, „Pensionarii” se vor măsura la pase şi figuri cu „Tineretul”, după care, de la şase după amiaza, băieţii lui „Ţugu” îi vor întâlni pe experimentaţii de la „Mina Vulcan”.
Ziua de 21 iunie ne aduce meciurile dintre „Colonia de Jos” – „Pensionari” şi „Poliţia Locală” – „Mina Vulcan”. Orele de desfăşurare sunt aceleaşi: patru şi, respectiv, şase după-amiaza.
În 22 iunie, „Ţugu” va fi faţă-n faţă cu „Victoria”, iar „Speranţa” îi va avea ca adversari pe băieţii din „Colonia de Jos”.
Ultimele meciuri din grupe sunt programate pentru ziua de 23 iunie.
Atunci vor juca „Speranţa” cu „Tineretul” şi „Poliţia Locală” cu „Victoria”.

În 24 iunie
se vor juca meciurile din semifinală, iar pe 25 iunie, de la ora 10:00, este programată finala mică, urmată, la ora 12:00, de finala mare. Tot în aceeaşi zi va se va face festivitatea de premiere. Pe lângă diplome şi medalii, echipele finaliste vor fi răsplătite cu sume de bani pe care, conform tradiţiei, componenţii îi vor „sparge” pe grătare, mici şi bere, la localurile pe care au pus ochii cu ceva timp înainte.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter