18.06.2017,  22:13:05 | 0 comentarii | 2418 vizualizari
Mesajul lui Voicu către AJF: „Aveţi doar doi oameni care nu sunt corupţi: Petru Spărios şi arbitrul Alexandru Bălan”
de Loredana JUGLEA

Duelul declaraţiilor antrenorului Dan Voicu, de la ercules Lupeni, cu cei de la AJF Hunedoara este departe de a se fi încheiat.

Tehnicianul lupenenilor le-a transmis oficialilor hunedoreni: „Aveţi două persoane corecte, care nu pot fi corupte, observatorul Petru Spărios şi arbitrul 
Alexandru Bălan. Acesta este purul adevăr”, a spus răspicat Dan Voicu.
La aflarea declaraţiei făcute de Voicu, Petru Spărios a declarat: „Tot ceea ce a declarat Dan Voicu referitor la partida la care eu am fost observator este adevărat. Am notat atunci în raportul de joc că arbitrul Flavius Coroiu se face vinovat de lipsa de curaj în aplicarea măsurilor disciplinare faţă de jucătorii vinovaţi de comportament violent. Dar el şi-a primit pedeapsa pentru acel meci. Oricum, vreau să punctez faptul că în sezonul recent încheiat au fost mai puţine greşeli de arbitraj. De altfel, şi pedepsele date arbitrilor au fost în scădere. Şi o spun după 25 de ani petrecuţi la AJF Hunedoara, unde am funcţia de secretar general. În permanenţă i-am încurajat pe tinerii arbitri şi le-am arătat unde au greşit”, a declarat Spărios.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 3 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter