18.06.2017,  22:14:52 | 0 comentarii | 2351 vizualizari GALERIE:     FOTO    
În privinţa arbitrilor, Spărios / Crede în valul tânăr
de Loredana JUGLEA

Petru Spărios a mai punctat printre altele că în ultimii ani au mai venit câţiva  arbitri din noul val care au şanse să ajungă departe.

„După promovarea lui Haidiner în primele ligi a urmat ascensiunea lui Alexandru Bălan. Mai nou, Andrei Buda a fost luat la lotul Tinere Talente, monitorizat. A trecut cu brio toate testele şi poate arbitra în Liga a III-a. Şi Claudiu Doarvaş este un arbitru care vine în noul val”, a mai declarat Spărios. 
Fiind prezent la Petrila la jocul de baraj pentru Liga a 3-a, domnul Petru Spărios – secretar executiv la CJA Hunedoara - a avut amabilitatea de a răspunde la câteva întrebări.

- Ce părere aveţi despre acest meci?
- Joc frumos de nivelul Ligii a IV-a, cu multe ocazii la ambele porţi, golurile echipei oaspete au fost norocoase. Un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil. Cred că echipa oaspete a fost mai bine pregătită fizic şi a rezistat obţinând în final victoria. Jocul retur va fi interesant şi cred că prima şansă este de partea echipei gazdă care are şi un rezultat bun după acest meci. Vreau să urez pe această cale mult succes echipei campioane a judeţului nostru.
- Aţi fost observator la jocul dintre echipele ACS Şoimul Băiţa - ACS Hercules Lupeni. Antrenorul grupării din Lupeni a afirmat că au părăsit terenul de joc din cauza prestaţiei arbitrului. Care este opinia dvs.?
- Eu am consemnat în raportul de arbitraj în mod corect situaţia de la acest joc. În legătură cu prestaţia arbitrului, am constatat că acesta se face vinovat de aplicarea neuniformă a legilor jocului, lipsă de curaj, de fermitate în aplicarea măsurilor disciplinare cu privire la jucătorii vinovaţi de acte nesportive, comportări violente şi încălcarea cu persistenţă a legilor jocului, încălcarea ROAF în legătură cu regula celor 3 minute aplicată de două ori în cursul aceluiaşi joc.
Calificativul arbitrului este slab în urma căruia CJA l-a sancţionat cu reţinerea de la delegări pentru 3 (trei) etape. Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter