19.06.2017,  19:24:52 | 0 comentarii | 2018 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Vulcan / Poarta terenului de sport de la „numărul 1” este în pericol să dispară
de Gheorghe OLTEANU

Ulterior publicării materialului, am auzi că domnului care locuieşte în imobilul nr. 1 de pe strada 1 Mai din Vulcan i s-ar fi reproşat că mai bine i-ar fi semnalat primăriei problema cu plasa acoperitoare a terenului de sport al Şcolii Gimanziale nr.1.

La vremea aceea
locatarul imobilului a cărui curte se învecinează cu terenul de sport i-a semnalat ZVJ-ului că plasa de sârmă care îngrădeşte terenul este ruptă în mai multe locuri. Ceea ce-i permite mingii de fotbal să aterizeze, foarte des, în curtea casei sale. După publicarea articolului, problema semnalată s-a remediat rapid. De ce, oare, nu s-a putut face asta şi în urma semnalelor lansate şi la inspectoratul judeţean, şi chiar la primăria vulcăneană? Răspunsul e simplu: nimeni nu s-a sinchisit de asta!

Ieri dimineaţă,
trecând prin parcul şcolii, mi-am aruncat privirea spre terenul de sport. Mi-a fost atrasă, ca să fiu drept, de poarta care stă să cadă. Nu era niciun copil pe teren, aşa că am verificat cu atenţie. Găurile din plasa de sârmă erau astupate în mare parte. Nu-i vorba ca, atunci când plasa a fost reparată, să nu fi fost astupate toate. Este posibil să fi apărut după aceea. Dar să revin la poarta complet paradită şi desprinsă într-o parte. Sunt de părere că ea ar trebui repusă la punct până nu e prea târziu. Adică, până nu se „lipeşte” de ea vreun „magnet”. 

Apoi, copiilor
care intră şi ies de pe teren pe partea asta a şcolii ar trebuie să li se explice faptul că poarta aceea nu are nicio vină că a fost plasată acolo, iar ei, dacă au treabă pe teren, trebuie doar s-o deschidă. Şi, fireşte, s-o închidă atunci când ies. Ba chiar ar putea fi montată o plăcuţă având scris pe ea îndemnul cu pricina. Cât e de simplu! Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 3 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter