19.06.2017,  19:35:25 | 0 comentarii | 2005 vizualizari
Chiar şi pentru Inter / Speranţa moare ultima
de Loredana JUGLEA

Chiar dacă în ultimii nouă ani campioanele Ligii a IV-a Hunedoara au reuşit să treacă doar de două ori de barajele de promovare (în 2008 prin Dacia Orăştie şi în 2015 prin CNS Cetate Deva) iar echipele din Valea Jiului au eşuat pe linie în aceste meciuri (Jiul Petroşani – 2011; CS Vulcan -  2012; Universitatea Petroşani – 2013 şi Hercules Lupeni – 2016), Inter Petrila vrea să schimbe tradiţia, în ciuda faptului că la retur porneşte cu şansa a doua. 

Adversara Petrilei, ACS Ghiroda, este echipa aflată într-o comună chiar de lângă Timişoara şi care dispune de o bază sportivă recent modernizată. Lucrările la arena „Emilian Pavel” au costat în jur de 750.000 de euro.
Trupa bănăţeană a câştigat detaşat Liga a IV-a Timiş, cu 14 puncte avans faţă de următoarea clasată, suferind doar două înfrângeri în tot sezonul.
Cu fostul internaţional Paul Codrea în rol de director tehnic şi Vlad Bura în postura de antrenor, ACS Ghiroda are un lot echilibrat, cu jucători experimentaţi între care îi regăsim pe Baranyi, Naidin, Pătraşcu, Gavriluţă, Budur sau Damian.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter