19.06.2017,  20:08:54 | 0 comentarii | 2088 vizualizari
Mamă şi fiică / La aceeaşi competiţie 
de Loredana JUGLEA

Locuri fruntaşe pentru sportivii din Vale, legitimaţi la CSM Viitorul Lupeni, care au luat parte la maratonul Retezat Skyrace.

Georgeta Manolache a participat la cursa de la Custura de 28 de km, unde a obţinut al III-lea, la categorie şi locul 12 la Open.
Crina Buzgan s-a situat pe locul 2 atât la categorie cât şi la open, iar Codrea Silip s-a clasat pe locul 20 în clasamentul general.
Alexandra Popescu a participat la cursa de la Valea Marii, unde s-a situat pe locul 2, după 7 km parcurşi, iar la cursa copiilor a obţinut primul loc.
Georgeta Manolache a participat la competiţie alături de fiica sa Adriana, care a concurat la Valea Marii.
„Sunt din nou fericită pentru că după un concurs greu, Retezat Skyrace, împart rodul muncii cu familia, fiica-mea Adriana Simionescu a participat la cursa Valea Marii, obţinând un loc cinci la Open Feminin din 108 concurente. M-a surprins şi sunt extrem de fericită ca la Timişoara unde şi-a adus aportul la câştigarea locului 1 la ştafetă”, a declarat Georgeta Manolache. Următorul concurs la care Georgeta Manolache şi Codrea Silip vor participa va fi la Ceahlăul, Bate Toaca în Ceahlău, un maraton de 45 de km. 


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter