08.07.2017,  22:51:04 | 0 comentarii | 2538 vizualizari
Un Peugeot 206 s-a făcut praf astă-seară la Lupeni
de Alina PIPAN

În această seară, 7 iulie, în jurul orei 20.00, un accident cumplit la prima vedere a avut loc la intrarea în Lupeni dinspre Uricani. Un șofer un pic băut, a intrat în toate curbele acelei poțiuni de drum cu peste 100 la oră și la un moment dat a pierdut controlul volanului ciocnindu-se de parapeți. Înainte ca automobilul său să se facă praf lovindu-se violent de parapeții de beton de pe marginea drumului șoferul a șerpuit haotic, încercând să rămână pe drum, dar depășind sensul său de mers.  Din fericire traficul a fost lejer, și nu i-a ieșit nimic în cale.

La fața locului a fost chemată imediat o salvare de către martori. Șoferul era singur în mașină, și a scăpat cu răni aparent superficiale. Dacă ar fi fost însoțit, și pe locul din dreapta s-ar fi aflat cineva, nu ar fi avut nicio șansă, pentru că partea dreapată a automobilului este făcută praf.

Din cauza faptului că un sens al drumului era blocat din cauza accidentului, echipajul de jandarmi prezent la față locului în ajutorul poliției a fost nevoit să dirijeze traficul zeci de minute. 


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter