13.07.2017,  18:15:25 | 6 comentarii | 1399 vizualizari
Vulcan / Tot despre disconfort, dar nu cel produs de câini
de Gheorghe OLTEANU

A stârnit o adevărată furtună mediatică articolul referitor la amenzile pe care consiliul local vulcănean le-a pregătit proprietarilor de câini de companie care nu sunt atenţi unde îşi face nevoiele patrupedul sau care nu adună, apoi, ceea ce i-a ieşit acestuia de sub coadă.

Mi s-a reproşat
că eu aş fi împotriva menţinerii curăţeniei în municipiu. Măi, băieţi, fiţi serioşi! Asta au înţeles unii tovarăşi, când, de fapt, eu m-am alăturat părerilor exprimate, de fapt, în discuţiile purtate în şedinţa de consiliu local, cum că ele sunt prea mari. Fireşte, replica a doi consilieri locali, unul fiind vicele, iar celălalt şeful unei instituţii judeţene, a fost că amenzile nu sunt deloc exagerate şi mari. Mai ales că pot fi plătite la jumătate dacă se achită în 24 de ore. Normal că nu sunt mari dacă s-au referit la salariile babane pe care inşii le casează lunar. Păcat că nu au luat în considerarea părerea Angelei Stoica care s-a gândit la o băbuţă având o pensie ca vai de ea.

Dar nu despre
asta voiam să vorbesc acum. Ceea ce vreau să supun atenţiei se referă la disconfortul nocturn – da, acesta este, într-adevăr, disconfort – pe care trebuie să-l suporte locatarii unor cartiere. Fie că e vorba de blocurile din Coroeşti de peste drum de şcoala 5, fie că despre cele din apropierea şi de peste drum de liceu. În zonele astea grupuri de tineri se strâng, noapte de noapte, şi stau de vorbă până la ceasuri târzii. Nu e nimic rău că se întâlnesc şi vorbesc. Numai că, de multe ori, fac asta strigând, răstindu-se şi ţipând unii la alţii, fără să ţină seama că, totuşi, e noapte, iar lumea se odihneşte.

Dacă, din nou,
cineva din primărie căruia îi place netul, dovadă că, în majoritatea orelor de serviciu stă pe FB, crede că sunt invenţii de ziarist de „opoziţie”, îl invit la o discuţie. Îi voi spune exact ce şi unde, se întâmplă asta. Ar afla, apoi, că, după ce personal o doamnă care s-a dus la el şi i s-a plâns despre asta, absolut nimic nu s-a schimbat.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (6 )

#1 Vasile13.07.2017,  21:26:00
Politia locala e angajata in interesul cetatenilor, sa patruleze asa vor vedea ca nu toti proprietarii de caini respecta hotararea consiliului local, vor vedea masinile parcate pe spatiile verzi, vor auzi la orele tarzii din noapte rasete, strigate, chiuituri si muzica; se vede ca politia locala e pentru a se plimba doar cu masina (nu au masini personale?) pana la pasul valcan si sa stea in primarie. Cum isi justifica salariile??? Ar fi indicat a se verifica pc-urile din primarie cine foloseste pc-ul in interes personal sa plece acasa.
#2 Andrei14.07.2017,  10:41:11
In ce priveste disconfortul,putin spus,galagia,tipete,urlete aparate de radio ale masinilor cu decibelii la maxim, ce se petrec noapte de noapte in statia de la liceu, s-au facut reclamatii scrise atat la primarie,la politia locala, cat si patronului localului existent in statie cu program nonstop.Este cazul ca primaria sa ridice autorizatia de functionare pe timp de noapte a acestui local!!!
#3 Cristian14.07.2017,  18:18:34
Cat despre caini, aia latra doar noaptea :)) mai ales pe strada Aleea Muncii . Nu se face nimic, trimiteti fratilor niste hingheri pe aici sa patruleze. Mai e si vara daca stai cu geamul inchis te sufoci, nu ca nu s-ar auzi latratul lor chiar si asa .
#4 dan14.07.2017,  18:32:14
daca va este frica sa luati masuri - plecati acasa , lasati pe altii sa faca ordine. Salariile care le incasati sunt bune??? Ce faceti pentru a le merita???
#5 Iulian15.07.2017,  05:37:49
Ar trrbui amendati toti cei cu caini de companie de exemplu in parcul Avram Iancu e plin de rahat de caine nu mai poti duce un copil la joaca
#6 platitor de taxe19.07.2017,  04:51:46
Rusine!!! haite de caini prin Vulcan ziua-n amiaza mare! De ce sunt lasati comerciantii din piata agroalimentara cu dulaii la usa magazinelor,te impiedici in ei...sau esti obligat sa fii ,,iubitor" de animale si implicit de mizeria pe care o lasa?


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter