17.07.2017,  20:32:09 | 0 comentarii | 3339 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Pentru un vulcănean / „Cadou” neaşteptat
de Gheorghe OLTEANU

Ieri dimineaţă, proprietarul vilei de la numărul 2A-2C de la capătul dinspre Coroeşti al Bulevardului Mihai Viteazul din Vulcan s-a trezit, la poarta casei, cu un „cadou” neaşteptat. Un microbuz vişiniu stătea într-o rână, sprijinit cu botul de balustrada metalică de sprijin a scării care duce spre intrarea în gospodăria sa.

Accidentul rutier, finalizat,
din fericire, fără victime omeneşti, s-a petrecut în jurul orei 7:00, iar primii agenţi care au ajuns la faţa locului au fost cei dintr-un echipaj al Poliţiei Locale Vulcan. Autovehiculul care a poposit în şanţ rula pe banda întâi, sensul de mers spre Petroşani, iar şoferul acestuia a vrut să intre pe banda a doua. Numai că, exact în acel moment, se afla în depăşirea microbuzului un autoturism. Acesta din urmă a fost atins, dar, spre norocul celui aflat la volan, el a rămas pe roţi. În schimb, din spusele agentului de la Rutieră, bărbatul care conducea microbuzul s-a speriat puţin, a tras de volan în partea dreaptă. Autovehiculul condus de el a sărit peste trotuar şi, după circa zece metri, s-a oprit în balustrada de metal a scării de la poarte locuinţei amintite înainte.

Agentul constatator
de la Poliţia Rutieră a concluzionat că este un accident rutier produs nu întru totul din vina conducătorului auto al cărui autovehicul a ajuns în şanţ. Niciunul dintre şoferi nu consumase băuturi alcoolice şi niciunul nu s-a ales cu răni. Aşa că nu a fost nevoie de măsuri drastice îndreptate împotriva celor doi. Cel cu autoturismul şi-a continuat drumul, iar proprietarul microbuzului a rămas să şi-l păzească. În jurul orei zece, însoţit de soţia sa, se afla tot acolo, în aşteptarea, probabil, a unei automacarele, care să-i extragă maşina din locul în care aceasta rămăsese plantată.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter