17.07.2017,  20:38:59 | 1 comentariu | 1555 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Vulcan / Nemulţumiri pe strada Căprioarei
de Gheorghe OLTEANU

În urmă cu două săptămâni şi ceva pe strada Căprioarei din Vulcan s-a produs un mic incident. Un locuitor s-a arătat îngrozit de faptul că în jur de zece autovehicule grele au urcat spre fosta groapă de gunoi a municipiului. El a acuzat faptul - lucru sesizat şi de alţi locuitori ai străzii, a precizat el – că, din cauza vibraţiilor produse de trecerea maşinilor, au început să apară fisuri în zidurile dinspre stradă ale caselor.

Cetăţeanul care nu 
şi-a ascuns nemulţumirea le-a spus celor care lucrează la ecologizarea gropii de gunoi neconforme că, dacă se va mai întâmpla aşa ceva, el îşi va modifica radical forma de protest. În sensul că, la o adică, se va pune în faţa autovehiculelor care-şi fac drum spre groapă. 

Pe de altă parte,
se pare că nici cei care au de lucru la groapa de gunoi nu au stat cu mâinile în sus. Ei dispun de o autorizaţie eliberată de primăria vulcăneană, prin care autovehiculelor grele le este permis accesul pe strada Căprioarei. Dar, din câte mi-am dat seama, documentul primărie trebuia întărit cu un aviz de la Poliţia Rutieră. 

Întrebat de către subsemnatul
dacă autovehiculele grele de 30 de tone care mergeau la groapă erau încărcate cu gunoi, primarul mi-a răspuns că transportul consta din materiale utilizate la ecologizarea perimetrului. Mai trebuie menţionat faptul că, la capătul dinspre şoseaua principală a străzii Căprioarei, se află un indicator rutier care interzice accesul autovehiculelor a căror greutate este mai mare de 7,5 tone.Comentarii articol (1 )

#1 Banica18.07.2017,  01:28:37
Domnule Merisanu,cum rezolvati aceasta problema ca vedem cat incercati sa aratati ca sunteti cel putin egal daca nu,maI bun ca Ile? Daca e interzis accesul acelor masini, de ce le-ati dat autorizatie pentru acces fara acordul Politiei Rutiere? As ta suna a abuz de putere,ceva cu care oricum sunteti obisnuiti.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter