20.07.2017,  08:52:37 | 0 comentarii | 1747 vizualizari
Ziua Lucrătorului din Serviciile Publice de alimentare cu apă și de canalizare
de Ziarul Vaii Jiului

 Apa Sev Valea Jiului sărbătorește astăzi, 20 iulie, asemeni tuturor operatorilor de servicii publice de acest tip din România, Ziua lucrătorului din serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare.

 Prevăzută prin Contractul Colectiv de Muncă pe ramură, Ziua lucrătorului din serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare aduce în atenția opiniei publice rolul pe care oamenii care muncesc în cadrul societăților de distribuție a apei potabile, îl au în viața comunităților locale. Noi, la Apa Serv Valea Jiului, ne-am străduit să ne îndeplinim cât mai bine acest rol, așa cum am căutat să informăm permanent cetățenii asupra activităților pe care le depunem în acest domeniu vital pentru viața fiecăruia dintre noi.
 Sărbătoarea de astăzi reprezintă un alt moment de bilanț, în fața căruia avem toate motivele să fim mândri. Activitatea operatorului regional de apă potabilă din Valea Jiului este una performantă și ridicată din punct de vedere al calității serviciilor oferite. De asemenea, strădaniile noastre de a perfoma în creșterea constantă a calității serviciilor este concretizată în accesarea unor sume importante  de bani europeni, nerambursabili, pentru reabilitarea și modernizarea rețelelor și pentru extinderea zonelor de furnizare a apei potabile. La finalul acestui program de investiții, Apa Serv Valea Jiului va putea asigura alimentarea cu apă potabilă pentru aproape 100% din gospodăriile din regiunea Văii Jiului
.

  Pentru a ajunge la o astfel de performanță, operatorul serviciilor de alimentare cu apă potabilă din Valea Jiului a înțeles potențialul major al utilizării fondurilor europene și, beneficiind tocmai de implicarea și profesionalismul angajaților săi, a reușit să atragă aceste finanțări. Astfel, dacă în urmă cu un deceniu, încă existau foarte multe zone, urbane sau rurale, din perimetrul acestei regiuni în care cetățenii nu beneficiau de apă curentă – un serviciu necesar pentru siguranța și confortul oamenilor și obligatoriu pentru statutul European  al țării noastre – în prezent doar câteva zone izolate nu sunt încă racordate la rețeaua publică de alimentare cu apă potabilă. ”Peste 40 de milioane de euro au fost utilizate, în acest scop, în prima etapă a proiectului European privind extinderea rețelelor de apă și canalizare din Valea Jiului, în cadrul unui proiect de succes nu doar pentru noi, ci apreciat la nivelul întregii țări și dat drept exemplu de bune practice în utilizarea fondurilor europene de către oficialii europeni, iar alte 90 de milioane de euro ne sunt deja alocați pentru etapa a doua a acestui proiect, care se va derula în anii următori”, spune Costel Avram, directorul operatorului de apă din Valea Jiului.

   Cu ocazia Zilei lucrătorului din serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare,  conducerea Apa Serv Valea Jiului transmite întregului colectiv de salariați mulțumiri pentru activitatea depusă, cu responsabilitate, profesionalism și consecvență, repere care constituie parte importantă din succesul acestei companii și din aprecierile primite din partea beneficiarilor.  ”Cu satisfacția lucrului bine făcut,le mulțumesc tuturor celor care formează colectivul Apa Serv Valea Jiului. Împreună, putem să-i asigurăm pe cetățenii Văii Jiului că ne propunem să rămânen același partener serios, preocupat de creșterea constantă a calității serviciilor oferite populației din Valea Jiului așa cum ne dorim să păstrăm poziția noastră de seriozitate în relațiile cu toți partenerii și beneficiarii. Tuturor, de Ziua lucratorului din serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare,  le transmitem ”La mulți ani !”, spune Costel Avram, directorul Apa Serv Valea Jiului.

Biroul de presă al Apa Serv Valea Jiului

 


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 2 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal

* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter