31.07.2017,  12:20:06 | 0 comentarii | 219 vizualizari
Universităţile de stat pot studia ghidul solicitantului, disponibil acum pentru accesarea de fonduri europene
de Alina PIPAN

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) informează că Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) a publicat spre consultare publică ghidul solicitantului ce conţine condițiile specifice pentru accesarea finanţării nerambursabile de către universităţi de stat.

Principalele tipuri de beneficiari eligibili avuți în vedere sunt instituţiile de învăţământ superior de stat. Acest obiectiv specific vizează investiţii în reabilitarea /modernizarea /extinderea /echiparea infrastructurii educaţionale universitare.

Valoarea finanțării nerambursabile acordate este de minimum 100.000 euro, iar valoarea maximă eligibilă este de 6.700.000,00 euro (fără să se depășească echivalentul a 30.000.000,00 lei).

Eventualele observații și propuneri pot fi transmise la adresa regio@mdrap.ro, până la data de 11 august 2017. Ghidul specific în consultare publică este disponibil pe pagina web a ADR Vest (www.adrvest.ro) la secțiunea  POR 2014-2020/ Ghiduri de finanțare:  http://adrvest.ro/apeluri-in-consultare-publica/.

De asemenea, ghidul poate fi consultat şi pe pagina web a programului - www.inforegio.ro.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter