01.08.2017,  14:38:37 | 0 comentarii | 427 vizualizari
Tractorașele primarilor
de Alina PIPAN

Primăriile din Lupeni şi Aninoasa s-au înnoit fiecare cu câte un tractoraş, bun la toate, cu motocositoare. Primăria Aninoasa a achiziţionat utilajul acum câteva luni, dar Primăria Lupeni a comandat abia săptămâna trecută utilajul necesar amenajării spaţiilor verzi din Lupeni.

Mai bună reclamă decât face primarul Nicolae Dunca utilajului nu face nimeni. Vorbeşte de el cu mândrie, şi spune că de când a ajuns la primăriei îl ia periodic la întrebuinţare şi face ture prin oraş, ca să verifice situaţia curăţeniei.

„Mă duc mai ales pe la platformele cu tomberoane de gunoi, să văd dacă este strâns cum trebuie. Mă duc să văd dacă este tunsă iarba pe unde ar trebui să fie. Dacă la platformele de gunoi este depozitată vegetaţie uscată o iau, o încarc, ca să nu rămână pe lângă tomberon. Dacă e ceva pe lângă tomberon, lumea aruncă peste, dacă este curat se mai păstrează aşa”, spune primarul, deja cunoscut oamenilor pentru faptul că pune osul la muncă, indiferent ce este de lucru.

Vorbind de cu totul alte situaţii de city management, la Lupeni pe primarul Lucian Resmeriţă este puţin probabil să-l vedem la volanul utilajului. Lupeniul va spori parcul utilajelor cu un tractoraş de tuns iarba, Smart 145, cu capacitate de 3,5 tone. Preţul de achiziţie este de 6.725 lei şi include transportul la beneficiar, destul de costisitor având în vedere că furnizorul este de la Bacău.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Publicitate
Newsletter