09.08.2017,  21:06:35 | 0 comentarii | 674 vizualizari
Primarul Lucian Resmeriţă continuă acţiunile de înfrumuseţare a municipiului Lupeni
de Ziarul Vaii Jiului

Cu fiecare zi ce trece, municipiul Lupeni capătă tot mai mult alura unui oraș frumos, curat, îngrijit, așa cum cere statutul său de localitate de interes turistic. Dorința noului primar al localității, Lucian Resmeriță, de a schimba radical imaginea Lupeniului se dovedește a fi una susținută permanent de acțiunile acestuia.
 
Și în aceste zile, acțiunile de înfrumusețare a celor mai intens circulate zone ale municipiului Lupeni, continuă iar lucrurile sunt atent supravegheate de primarul Lucian Resmeriță. Astfel, după montarea cupolei de umbreluțe multicolore în zona Cinematografului Cultural, municipalitatea din Lupeni a surprins din nou în mod plăcut cetățenii, în aceste zile, prin amenajarea peisagistică a podului care trece peste pârâul Brăița, dar a zonei din fața Cinematografului Cultural, prin montarea unor frumoase jardiniere cu flori. De asemenea, în scuarurile de unde a fost scos gardul viu, zona a fost curățată, amenajată și s-a însămân­țat cu iarbă. 
„Vom continua acțiunile de înfrumusețare a municipiului Lupeni, pentru că tuturor ne place să vedem că orașul nostru devine din ce în ce mai frumos, mai elegant, mai curat, mai civilizat. În același timp însă, pentru a ne putea bucura de toate aceste lucruri și pentru a reduce costurile de întreținere ca să putem face schimbări similare în cât mai multe zone ale orașului nostru, vin cu rugămintea adresată tuturor cetățenilor municipiului Lupeni, să ni se alăture în acest demers, să păstreze, curată și îngrijită, fiecare din zonele în care am reușit să realizăm deja schimbarea la față a localității noastre”, spune Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni. 
Sonia LIBERESCUInformatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter