10.08.2017,  15:38:00 | 0 comentarii | 1169 vizualizari
ANUNŢ
de Ziarul Vaii Jiului

Societatea Complexul Energetic Hunedoara S.A., cu sediul în Petroşani, strada Timişoara nr.2, anunţă organizarea concursului pentru ocuparea unui post vacant (temporar) de CONSILIER JURIDIC din cadrul Serviciului Juridic.

Angajarea personalului se va face pe postul vacant de consilier juridic la executivul S. CEH-S.A., contractul de muncă având o durată determinată de 6 (şase) luni, cu o perioadă de probă de 15 zile calendaristice.

Dosarul cu documentele necesare se va depune la sediul societăţii din Petroşani, str. Timişoara nr. 2, la Serviciul Resurse Umane Organizare, în perioada 17 - 21 august 2017, între orele 900-1200.

Concursul va avea loc în data de 25 august 2017, ora 1000, la sediul societăţii din Petroşani, str. Timişoara, nr. 2 şi va consta în susţinerea unei probe scrise de verificare a cunoştinţelor teoretice.

Condiţiile de participare, tematica şi bibliografia sunt publicate pe website-ul societăţii (www.cenhd.ro secţiunea Carieră).Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 3 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter